0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορει καποιος να μου απαντησει..3 μηνεςκαι 22 μερες προυπηρεσια στους πινακες γινονται 3 ή 4?
Ερωτηση:οι καινουριοι ιδιωτικοι που μπηκαν τωρα στον πινακα μπορουν να δουλεψουν μονο ως ανσπληρωτες;Σε περιπτωση που γινουν διορισμοι το2021αποκλειονται γιατι δεν εχουν συμπληρωσει 2 χρονια στο δημοσιο ετσι δεν ειναι;Ισως θα επρεπε να τσεκαρουμε τα ονοματα αν υπαρχουν στους παλιους πινακες...
Ερώτηση: Η φετινή προϋπηρεσία θα περαστεί στους οριστικούς πίνακες;
Κάθε χρόνο και χειρότερα. Τουλάχιστον για τη δική μου την περίπτωση. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη περίπτωση που να μην έχουν υπολογιστεί πάνω από 35 μόρια που δικαιούμαι 100%. Προσόντα τσεκαρισμένα και περασμένα στον ΟΠΣΥΔ ΔΕΝ υπάρχουν στον πίνακα. Σήμερα έπαιρνα 7 ώρες τηλέφωνο στον ΑΣΕΠ, στο υπουργείο παντού. Φυσικά χωρίς απάντηση. Απο τον ΑΣΕΠ που έστειλα μήνυμα στην φόρμα επικοινωνίας μου απάντησαν να κάνω ένσταση και τίποτα άλλο. Πως μπορούν να γίνουν τόσο χοντρά λάθη; Ποιος περνάει ή δεν περνάει μόρια στους πίνακες αυτούς;
insanimusεννοω να μοριοδοτηθουν για την προυπηρεσια τους οχι απλα να υπαρχουν στους πινακες,παλιοτερα ισχυε η υπηρεσια 2 χρονων στο δημοσιο για διορισμο,δεν γνωριζω αν αλλαξε γι αυτο ρωταω.Σαν αναπληρωτες βεβαιως θα προσληφθουν,και λεω συγκεκριμενα για τους ιδιωτικους για τους υπολοιπους δεν ισχυει αυτο