0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλού κακού ρίξε μια ματιά στην αίτησή σου (την αίτηση του ΑΣΕΠ) και δες αν έχουν δηλωθεί όλα σου τα προσόντα όπως πρέπει.
Απο τη στιγμή που κάποιος έχει 2 χρόνια προυπηρεσία απο ιδιωτικό και γράφεται στους πίνακες δεν έχει καμία απολύτως σημασίααπο που προέρχεται η προυπηρεσία του. Είναι διαθέσιμος και για πρόσληψη ως αναπληρωτής και για μόνιμο διορισμό. Δεν ισχύει η προυπόθεση για τουλάχιστον 2 χρόνια προυπηρεσία στο δημόσιο ώστε να διοριστεί κάποιος. Αν ήταν έτσι θα αποκλείονταν και πολύ συνάδελφοι που ναι μεν έχουν δημόσια προυπηρεσία αλλά αυτή είναι <48 μήνες.
Στην προκήρυξη αναφέρεται το εξής: Οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί για τους οποίους προσμετράται η προϋπηρεσία στην ιδιωτική εκπαίδευση σύμφωνα με την παρούσα περίπτωση, δεν διορίζονται αν κατά το χρόνο του διορισμού δεν έχουν συμπληρώσει υπηρεσία αναπληρωτή ή ωρομίσθιου σε δημόσια σχολεία επί δύο (2) τουλάχιστον πλήρη διδακτικά έτη.Εγώ καταλαβαίνω ότι μπαίνουν στους πίνακες, είναι διαθέσιμοι ως αναπληρωτές, αλλά δεν μπορούν να υποβάλλουν αίτηση διορισμού.
έχουν περαστεί και στην αίτηση και στον οπσυδ. Εχω πάθει την πλάκα μου. Ούτε αναπλήρωση θα παω φέτος έτσι όπως πάνε τα πράγματα. Και που θα δικαιωθώ με την ένσταση αφού θα πάρουν απο προσωρινούς τι να την κάνω την δικαίωση;;;Θα παω δικαστικά και μετά τι; Τους βολεύει καλύτερα να πληρώσουν αποζιμιώσεις κτλ. πάρα να κάνουν σωστή και δίκαια δουλειά; Τέτοια αδικία μόνο και μόνο για να φανεί ότι οι αναπληρωτές θα είναι στα σχολεία εγκαίρως; Τόσα μόρια δεν ξέρω αν έχει χάσει κανείς αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλές αδικίες. Ποιος θα μας αποζιμιώσει για την ψυχική φθορά που περνάμε κάθε φορά; Αυτό το σύστημα δεν είναι μαζί μας αλλά εναντίον μας!
Μέχρι 24 Φεβρουαρίου. Τα υπόλοιπα όταν ξανα γίνουν αιτήσεις σε 3-4 χρόνια
Ως γνωστόν είχε δοθεί παράταση (των ηλεκτρονικών αιτήσεων, στο ΑΣΕΠ) μέχρι τις 28/2/2020 - αυτή είναι και η ημερομηνία προσμέτρησης των προϋπηρεσιών μας (για τη 2ΓΕ/2019)
Η συζήτηση γίνεται για τους διορισθέντες της ειδικής αγωγής (ΜΟΝΙΜΟΙ), οι οποίοι βρίσκονται και στους πίνακες της γενικής, από τους οποίους θα γίνουν ΜΟΝΙΜΟΙ διορισμοί του χρόνου. Αν δηλαδή αυτοί που αναλαμβάνουν υπηρεσία το Σεπτέμβρη στην ειδική (ΜΟΝΙΜΟΙ), θα μπορούν να κάνουν αίτηση διορισμού για ΜΟΝΙΜΟΙ του χρόνου στη γενική. Δεν γίνεται συζήτηση περί αναπλήρωσης, μάλλον κάτι έχεις καταλάβει λάθος.
+++++++Ακριβώς το ίδιο και σε μένα. Τι ειδικότητα είσαι συνάδελφε;
Κατά τα πρότυπα της τελευταίας πρόσκλησης για μόνιμο διορισμό των εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής (Φ.Ε.Κ. 26/τ.Προκ.ΑΣΕΠ/27-7-2020), (και εδώ: https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/99231_Ε1_Υ.Α._Πρόσκληση_ΩΛ