0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
"Οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί για τους οποίους προσμετράται η προϋπηρεσία στην ιδιωτική εκπαίδευση σύμφωνα με την παρούσα περίπτωση, δεν διορίζονται αν κατά το χρόνο του διορισμού δεν έχουν συμπληρώσει υπηρεσία αναπληρωτή ή ωρομίσθιου σε δημόσια σχολεία επί δύο (2) τουλάχιστον πλήρη διδακτικά έτη."Όταν λέει 2 πλήρη διδακτικά έτη εννοεί 20 μόρια γενικά ως αναπληρωτής ή ωρομίσθιος; Ή 2 πλήρη έτη, δηλαδή Σεπτέμβριος-Ιούνιος;
Καλησπέρα, επειδή το θέμα με με την ιδιωτική έχει ξανασυζητηθεί χωρίς να έχω καταλάβει ακριβώς τι ισχύει για όσους βρίσκονται στην 2Γ, παρακαλώ για μια απάντηση από κάποιον που γνωρίζει: ιδιωτική προϋπηρεσία 110 μηνών και δημόσια 16 μήνες δεν δίνει το δικαίωμα διορισμού σε όποιον την κατέχει ακόμη κι αν βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα;;
με προβλημάτισε πολύ αυτή η ανάρτηση και θα ήθελα όποιος γνωρίζει να κάνει κάποιες διευκρινήσεις. Επειδή στον κλάδο μου υπάρχουν περιπτώσεις με διδακτορικά ή και όχι που δουλεύουν στο δημόσιο (δεν γνωρίζω ακόμη αν είναι μόνιμοι ή με συμβάσεις αλλά είναι αρκετοί), ένας είναι διευθυντής σε διεκ, άλλοι δουλεύουν στην τριτοβάθμια κλπ Ο συνάδελφος μας προτρέπει να τσεκάρουμε μέσω ποιών προκηρύξεων έχουν γίνει οι προσλήψεις αυτές στο δημόσιο γιατί κάποιες απαγορεύουν τη συμμετοχή των διορισθέντων με αεσπ σε άλλη προκήρυξη του ασεπ οπότε και όλοι αυτοί αποκλείονται;;;ή στη δικιά μας προκήρυξη υπάρχει η απαγόρευση ότι δεν μπορούν να αιτηθούν για διορισμό όσοι είναι ήδη διορισμένοι μέσω ασεπ. Από ότι καταλαβαίνω κάθε προκήρυξη έχει διαφορές στις προϋποθέσεις της. Όπως και στην υπεύθυνη δήλωση που κάνουμε για τις δηλώσεις περιοχών.. Τελικά μπορεί στη 2γε κάποιος που δουλεύει ήδη στο δημόσιο να διοριστεί;
Όταν κάνει κανείς μία κλασική, εκτός εκπαιδευτικού συστήματος, αίτηση στο ΑΣΕΠ, στο τέλος της αίτησης υπογράφει ότι συμφωνεί με μια σειρά από όρους, ανάμεσα στους οποίους είναι και τα εξής:"Όλα τα στοιχεία της αίτησης μου είναι ακριβή και αληθή και κατέχω όλα τα απαιτούμενα προσόντα για κάθε συγκεκριμένη θέση που επιλέγω, όπως αυτά αναφέρονται στην προκήρυξη και αναγράφονται στην παρούσα αίτηση. Σε περίπτωση ανακρίβειας γνωρίζω ότι θα έχω τις συνέπειες που προβλέπονται από τις διατάξεις του Ν. 1599/1986.Έχω δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία πλήρωσης των θέσεων που δήλωσα καθότι δεν έχω διοριστεί ως τακτικός υπάλληλος του Δημοσίου ή ΝΠΔΔ ή ΟΤΑ α' ή β' βαθμού ή Ανεξάρτητων Αρχών με τις διατάξεις του Ν. 2190/1994 ή έχει παρέλθει πενταετία από την ημερομηνία διορισμού μου μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων".Παρ' όλα αυτά, στην αίτηση για τη 2ΓΕ, όπως και στις υπόλοιπες της εκπαίδευσης, δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Άρα, μάλλον μπορούν.
Μήπως τότε υπάρχουν άλλες προκηρύξεις απο τις οποίες οι διορισμένοι απαγορεύεται να κάνουν αίτηση για άλλο διαγωνισμό ασεπ; Πως θα ερμηνεύατε την ανάρτηση του asepiti1 που λέει ότι εντόπισε ''3 περιπτώσεις εκπαιδευτικών ΗΔΗ διορισμένων που αιτήθηκαν για σχολεία χωρίς νομικά να δικαιούνται; πχ αναφέρει την 1Κ/2017
Θεωρώ ότι δεν είδε τη διαφορά στις μεν από τις δε αιτήσεις ΑΣΕΠ.
1: