0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ ωραία η δουλειά του "trust no one" σχετικα με την κατανομή μονίμων διορισμών...Έχει όμως κάποια βασικά λάθη.Κατ αρχάς δεν θα προσλάβει ΤΕ16 αλλά θα προσλάβει μόνο ΠΕ79.01 καθώς προηγούνται στις προσλήψεις λόγω πανεπιστημιακού πτυχίου..Το ίδιο έγινε και στην ειδική Δεύτερον πώς θα προσλάβει 600 φιλολόγους αφού έχουν 170 οργανικά κενά;Επισης και σε άλλες ειδικότητες αν και δεν έχουν οργανικά κενά έχουν μεγάλο ποσοστό βλέπω.Οπως πληροφορικους και γυμναστές που απορώ πως θα πάρει πάνω από 50, 60 μόνιμους με τόσους υπεράριθμους που έχουν..Ειδικα οι γυμναστες σε ορισμένους Νομούς είναι περισσότεροι και από τους δασκαλους και απλώς κάθονται...Η κατανομή όμως γενικά είναι σωστή σε γενικές γραμμές...
Πρόσθεσα τα οργανικά κενά που δόθηκαν για μετατάξεις φέτος, προσαυξημένα από τις αιτήσεις παραίτησης. Μου λείπουν γύρω στα 130 κενά στην πρωτοβάθμια, που έλεγε απλά ότι είναι "σε ειδικότητες" (κλασικό για αιρετούς δασκάλους να μας ομαδοποιούν). Επίσης πρόσθεσα 2 ακόμα σενάρια. 1 με βάση το ποσοστό με βάση τα υφιστάμενα οργανικά κενά και ένα με βάση τα κενά που θα υπάρχουν σε βάθος διετίας, με την (αυθαίρετη) φυσικά υπόθεση, ότι οι αιτήσεις παραίτησης του χρόνου θα είναι ίδιες με τις φετινές (που δεν παίζει, αλλά όταν βγάζεις υποθετικούς πίνακες, πρέπει να κάνεις υποθέσεις).
Μήπως τα κενά που δόθηκαν για μεταθέσεις στην Πρωτοβάθμια δίνουν επισης μια πιθανή κατανομή ;https://www.especial.gr/wp-content/uploads/2020/04/pinakas-organikwn-kenwn-metathesewn-a-thmias.pdfΥπόθεση και πάλι....
Κατ αρχάς, ευχαριστώ που μοιράστηκες την πληροφορία. Θεωρω πως ειναι ενδεικτικό των αναγκών της πρωτοβάθμιας. 6000 με τις ειδικότητες. Αυτή θεωρώ ότι θα πρέπει να είναι Κ Η κατανομή για τους διορισμούς. 6000 πρωτοβάθμια ( μέσα Κ οι ειδικότητες), 4500 δευτεροβάθμια. Ίδωμεν...
Απίστευτο να υπάρχουν τόσοι ΠΕ11 υπεράριθμοι! Επίσης σίγουρα με τίποτα η ΠΕ79 δεν θα παρει 500+θεσεις αλλα σίγουρα η ΠΕ06 θα πάρει πάνω απο 200θέσεις στην αθμια σύμφωνα με τις αλλαγες που προωθούν. Αλλα συμφωνώ μαζί σου οτι ενα 43 με 45% σε βθμια ειναι ενα πολυ καλο ποσοστό!
Ανάθεμα κι αν διαβάζετε τι λέει πάνω το κάθε σενάριο.... Όταν λέει "με βάση το ποσοστό στις προσλήψεις αναπληρωτών" και λέω ότι δεν έχω λάβει υπόψιν τα οργανικά κενά και η ένσταση είναι ότι "δεν υπάρχουν οργανικά κενά", νομίζω το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αγνοήσετε εξ ολοκλήρου αυτό που έκανα και να περιμένετε τις επίσημες ανακοινώσεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk