0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για την 2ΓΕ εννοείς ότι δεν θα χρειαστεί να γίνει εκ νέου πρόσκληση για υποβολή περιοχών προτίμησης, άρα θα πρέπει όλοι να δηλώσουν τώρα;
Καλημέρα μπήκα στο οπσυδ να δηλώσω περιοχές αλλά δε βρίσκω το αντίστοιχο link ξέρει κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω ;;;
Ναι. Μεσα στην μεση της χρονιας οριστικους δεν θα εχουμε για 2ΓΕ οποτε δεν θα χρειαστει. Αιτησεις παλι του χρονου.
Επομένως, το καλοκαίρι του 2021 με τους οριστικούς πίνακες θα γίνει νέα πρόσκληση για υποβολή περιοχών προτίμησης για το νέο πλέον σχολικό έτος (2021-2022), σωστά; Συγγνώμη για τις συνεχόμενες διευκρινήσεις, απλά θέλω να βεβαιωθώ ότι αντιλαμβάνομαι σωστά αυτά που γράφεις.
Του χρόνου θα βγουν νεοι πινακες για αναπληρωτες μιας και θα υπάρχουν τα διπλα μορια των δυσπρόσιτων ή επειδή θα είναι κλειδωμένοι οι πίνακες δε θα βγουν καθόλου?
Το πώς είναι ξεκάθαρο νομίζω. Το νέο εδάφιο στον νόμο προβλέπει μέχρι 60 μήνες * 2 μόρια αν πας σε δυσπροσιτο. Αν δεν υπάρξει κάποια νέα αλλαγή, μιλάμε για έναν πίνακα και μέτρηση αυτών των μορίων και για διορισμό.