0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
https://www.facebook.com/groups/pead2014/Πολιτική επιλογή:Οριστικά αύριο "τρέχει" η α' φάση χωρίς παράλληλη,παρότι οι εγκριτικές έχουν υπογραφεί!Δημήτρης Μπράτης
Προφανώς θα πάνε αργότερα. Να δούμε πόσο...
Πρέπει να τηρηθεί το 5 ημέρες από την επόμενη της ανακοίνωσης τοποθέτησης (που είναι 3η εργάσιμη από την πρόσληψη). π.χ αν ανακοινωθεί αύριο (με απόφαση και αυριανό πρωτόκολλο) πρέπει να βγει απόφαση έως τρίτη και να παρουσιαστείς εντός 5 ημερών από τετάρτη δηλαδή κυριακή που δε γίνεται οπότε δευτέρα που είναι 31 και δεν πληρώνεσαι. Η μόνη λογική περίπτωση είναι το 5 ημέρες να μετατραπεί σιωπηρά σε 5 εργάσιμες ημέρες οπότε αναγκαστικά τρίτη 1/9 και όχι πιο μετά γιατί είσαι εκτός των 5 ημερών που ορίζει ο νόμος και τιμωρείσαι για 2 έτη κλπ.
Εγώ πάλι έχω την εξής απορία: Υπάρχει κανείς που να ευνοείται με το να μη γίνει η παράλληλη μαζί με τις άλλες προσλήψεις; Όπως το βλέπω εγώ, στην καλύτερη περίπτωση δεν σε επηρεάζει αν είσαι σχετικά ψηλά στον πίνακα (γιατι οι της παράλληλης έχουν κατά κανόνα λιγότερα μόρια) αλλα το πιθανότερο είναι να δημιουργηθούν αρκετά προβλήματα, και σε συναδέλφους γενικής και σε συναδέλφους ειδικής, με τις καραμπολες.Ή μου ξεφεύγει κάτι;