0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εγώ θεωρώ ότι οι προσλήψεις αναπληρωτών θα γίνουν κανονικά, γιατί πρέπει να δείξουν ότι τα σχολεία είναι έτοιμα για κανονική λειτουργία. Δεν μπορεί να φανούν ανέτοιμοι και σε αυτό τον τομέα, θα είναι πολύ μεγάλο το πολιτικό κόστος.
Ο μόνος λόγος που βλέπω να μη γίνει η φάση την Τρίτη είναι να υπάρξουν εκ νέου πιέσεις για να συμπεριληφθουν σε αυτή ΖΕΠ, ΔΥΕΠ, ΜΝΑΕ, ενισχυτική και έτσι να γίνει μια τεράστια πλέον φάση αρχές Νοέμβρη.Εναλλακτικό σενάριο για εκ νέου μετάθεση της φάσης, να μην προσληφθούν ίσοι ή περισσότεροι πε70 από πέρσι. Αν μου διαφεύγει κάτι συμπληρώστε.
Δεν γίνεται να ανοίξουν τα σχολεία χωρίς αναπληρωτές για δύο μήνες. Ένα παραπάνω με τις παρούσες συνθήκες. Η παράλληλη είχε μια λογική να μπει, καθώς η μη συμπερίληψη της θα επηρέαζε πολύ κόσμο σε μεσαίες θέσεις στον πίνακα. Τα άλλα που λες όχι
Προφανώς και τρολαρω για να περάσουν οι μέρες. Εννοείται ότι δεν ασπάζομαι την πρώτη μου πρόταση. Για τη δεύτερη θα δείξει.
Εννοείται ότι πρέπει να βγουν οι οριστικοί πίνακες για να γίνουν διορισμοί.Δεν κατανοώ, γιατί πολλοί συνάδελφοι έχουν μπερδέψει τους προσωρινούς πίνακες με τους οριστικούς, έφθασαν στην κατανομή και διαφωνούν μεταξύ τους κιόλας!
Οι δάσκαλοι τρελάθηκαν και ζητάνε 80% εδω και τωρα! Μας κανουν γενική επιθεση στην βθμια και στις κοινές ειδικότητες! Οποιος έχει φβ ας πάει να κραξει, να μαλώνουμε εδω δεν εχει νοημα! Ας τους ρίξουμε τον τσαμπουκα!https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10217876916255171&set=a.10204440299508150&type=3&theater&ifg=1
Είναι αυτονόητο ότι οι διορισμοί έπονται των οριστικών. Σου φάνηκε κάπου στο μήνυμά μου ότι έχω μπερδέψει προσωρινούς με οριστικούς..; Αν αναφέρεσαι σε άλλους συναδέλφους, μην κάνεις παράθεση το δικό μου μήνυμα. Έχω υπάρξει θύμα πολλών ανακατεμάτων τράπουλας..
Αρχικά έχω κάνει παράθεση εσένα όχι για να τσακωθούμε αλλά για το λινκ που παρέθεσες. Αυτά που γράφω δεν αφορούν εσένα.Μπήκα στη σελίδα και διάβασα την ανακοίνωση και όλα αυτά που θέλουν οι δάσκαλοι κλπ....και αυτά που κατάλαβα για άλλη μια φορά είναι:1. Ότι δεν ενδιαφέρεται κανείς για την εκπαίδευση παρά μόνο για τον προσωπικό διορισμό του2. Ότι ενώ γίνεται χαμός σε φόρουμ και facebook στις κινητοποιήσεις της Δευτέρας και της Τρίτης (που καλεί η Πρωτοβουλία Αναπληρωτών και το Συντονιστικό Αναπληρωτών) θα είναι για άλλη μια φορά πάλι πολύ λίγοι3. Ο λόγος που θα συμβεί το προηγούμενο, δηλαδή ο λόγος που δεν κινητοποιείται ο κόσμος, είναι γιατί έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και προτιμάει να ξεφτιλίζεται στο fb από το να αγωνιστεί παίρνοντας τον αγώνα στα χέρια του κανονικά (και όχι γλείφοντας συνδικαλιστές) ούτε σφάζοντας ο ένας τον άλλο συνάδελφο.Ντροπή και μόνο αισθάνθηκα που μπήκα και διάβασα αυτά που γράφουν. Η λύση δεν είναι να μπούμε στο fbκαι να κράξουμε τους δασκάλους. Η λύση είναι να καταλάβει ο κόσμος ότι πρέπει να πλησιάζει συνδικαλιστικές ενώσεις και σωματεία (όπως τα δυο που προανέφερα). Πρέπει ο κόσμος να αγωνιστεί μακριά από ξεπουλημένες ηγεσίες (ΔΟΕ και ΟΛΜΕ) και μακριά απο μαχαιρώματα η μια ειδικότητα απέναντι στην άλλη.