thask, giannisPE19, Galactica, Macam, stella28, kk0, panpan και 32 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για όσους δεν διοριστούν τώρα. Αλλά γιατί καμπάνα;;Πολλοί τον ήθελαν. Ε, έρχεται.
Εννοώ ότι η καμπάνα χτυπάει για όλους! Είτε είναι ψηλά είτε χαμηλά στον πίνακα. Σαν λύση είναι καλή ο γραπτός φυσικά είναι ψυχοφθορος και τρέλα κουραστικός αλλά δίνει ευκαιρία στο νέο αιμα
Αν τελικά ισχύσει γραπτός διαγωνισμός, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσοι από όσους μαζεύουν ακαδημαϊκά προσόντα, πολλάκις πληρωμένα, θα περάσουν τη βάση ιδιαιτέρως στο γνωστικό αντικείμενο, προκειμένου να "εισπράξουν" τα πολύτιμα μόρια.
Έχεις πολύ μεγάλο καημό συνάδελφε. Αρκετά ρηχή και ατυχής σκέψη αλλά αν σε τονώνει. Καλό ψάξιμο.
Εξίσου ενδιαφέρον θα είναι να δούμε πόσοι νέοι, που επιζητούν διακαώς τον γραπτό, χωρίς ακαδημαϊκά προσόντα (κάποιοι και χωρίς διδακτική εμπειρία) θα περάσουν τη βάση..
Όταν κάποιος δείχνει εμπάθεια και απαξιώνει τους άλλους φανερώνει τις δικές του ελλείψεις και ανασφάλειες.
Όταν μια άποψη θεωρείται εμπάθεια, τότε ισχύει το αντίστροφο.Πολύ εύκολα νιώθετε απαξίωση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος.
Η ανάρτηση μου δεν ήταν προσωπική επομένως αφού απαντάς σε αντιπροσωπεύει.
και ποσοι με απλα πτυχια δεν εχουν γνωσεις..... και τι με αυτό; εκει εχουμε καταντησει; ανθρωποφαγια; γιναμε ο καταπτυστος κλαδος της κοινωνιας; εμεις θα ψαχνουμε τις γνωσεις του διπλανου μας; ειμαστε σοβαροι; αυτο ειναι καταντια!!!!