0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι βρε παιδιά κατάλαβα πως το θέτει ο montesorry απλά μου φαίνεται περίεργο. Σε τιμωρω για διορισμο αλλά όχι για αναπληρωτης...
Επίσης, μια ακόμη σημαντική είδηση! https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/334337_asep-erhetai-nomothetiki-rythmisi-gia-parabolo-ton-3-eyro-eggrafo
Έχει νόημα, γιατί θα αποκλείονται για μόνιμο διορισμό και για αναπλήρωση για ένα χρόνο, αλλά θα τους δίνεται η δυνατότητα από την επόμενη χρονιά να δουλέψουν ως αναπληρωτές μόνο, δεδομένου ότι οι πίνακες θα είναι κλειδωμένοι για 2 χρόνια στην Ειδική και για 3 στη Γενική (λόγω εφαρμογής προσωρινών). Ο μόνιμος διορισμός γίνεται μία φορά, η αναπλήρωση όμως κάθε χρόνο. Ορθώς θα γίνει αυτή η τροποποίηση, γιατί η ποινή του τριετούς αποκλεισμού στην αναπλήρωση είναι μακρά και υπερβολικά τιμωρητική για τον λόγο που ισχύει μέχρι τώρα. Συμφωνώ απόλυτα, αν και δεν με θίγει προσωπικά το θέμα.
Δηλαδή θα τους κάνουν δεκτούς για να προσληφθούν ως αναπληρωτές, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν το παράβολο;;;Εμείς δηλαδή γιατί το πληρώσαμε και ήμασταν εμπρόθεσμοι;;Τόσο δύσκολο ήταν να επιβεβαιώσουν ότι έχει πληρωθεί;; Είχαμε αρκετό διάστημα προθεσμία για να το κάνουμε αυτό. Οι πράξεις μας έχουν και συνέπειες!
Ή γραπτός ή μόρια. Απ' τη στιγμή όπου όλοι θέλαν το δεύτερο τότε ό λ α επιτρέπουνται. Όπως επετράπησαν τ' αγορασμένα κατά παραγγελίαν μάστερ όπως επετράπησαν οι προϋπηρεσίες ΠΔΣ Σιβιτανιδείου Εκκλησιαστικών όπως όπως όπως. Έτσι θα επιτραπεί κι άμα δεν πλέρωσαν παράβολο. Απλά. Το δεύτερο "ή" είναι διορισμοί εκτός ΑΣΕΠ. Ρωτήστε Γιαννάκου-Στυλιανίδη. Αυτοί ξέρουν.
Δεν ισχύει ! Συνάδελφοι με μεγάλες προϋπηρεσίες βρίσκονται εκτός προσωρινών πινάκων εξαιτίας του παραβόλου. Δεν πρόκειται για απλές πληροφορίες αλλά για ανθρώπους που γνωρίζω. Οπότε αυτό με τις πληροφορίες δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα
Μάλλον δεν διατύπωσα σωστά αυτό που έγραψα πριν σε συνάδελφο και κάποιοι με παρεξήγησαν, χωρίς κι αυτοί να το θέλουν βέβαια. Να πω λοιπόν την άποψή μου ξεκάθαρα.Το σωστό και δίκαιο είναι, οποίος συναδελφος δεν πλήρωσε παράβολο, ή πλήρωσε λάθος παράβολο, ή δεν ανταποκριθηκε πλήρως στους όρους της προκήρυξης, να παραμείνει εκτός πινάκων. Σαφέστατο. Όταν έγραψα δεν θα αλλάξει τίποτα με την εν λόγο ρύθμιση, εννοούσα, αφενός τους μόνιμους διορισμούς που δρομολογουνται και αφετέρου λαμβάνοντας υπόψη την πληροφορία ότι πρόκειται για άτομα που βρίσκονται χαμηλά, την πιθανότητα πρόσληψης τους. Αν δεν ισχύει η τελευταία πληροφορία, όντως πρόκειται για μια άδικη ρύθμιση.
ΔΕΝ αναφερομουν σε εσενα. αλλα στον MonteSorry που ειχε εξ αρχης την "πληροφορια" και ειχε την καλοσυνη να τη μοιραστει μαζι μας