0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΔΕΝ αναφερομουν σε εσενα. αλλα στον MonteSorry που ειχε εξ αρχης την "πληροφορια" και ειχε την καλοσυνη να τη μοιραστει μαζι μας
Ή γραπτός ή μόρια. Απ' τη στιγμή όπου όλοι θέλαν το δεύτερο τότε ό λ α επιτρέπουνται. Όπως επετράπησαν τ' αγορασμένα κατά παραγγελίαν μάστερ όπως επετράπησαν οι προϋπηρεσίες ΠΔΣ Σιβιτανιδείου Εκκλησιαστικών όπως όπως όπως. Έτσι θα επιτραπεί κι άμα δεν πλέρωσαν παράβολο. Απλά. Το δεύτερο "ή" είναι διορισμοί εκτός ΑΣΕΠ. Ρωτήστε Γιαννάκου-Στυλιανίδη. Αυτοί ξέρουν.
Λογικά συνάδελφε δεν διαβάζεις καλά.. Λέω η πλειοψηφία! Σίγουρα υπάρχουν και αυτοί που έχουν μεγάλη προϋπηρεσία και πολλά μόρια αλλά η πλειοψηφία δεν τα έχει! Έτσι τουλάχιστον μου το εξήγησε γνωστός μου από το ΝΣΚ.. Εγώ μετέφερα ότι ήξερα ο καιρός θα δείξει, εγώ έτσι κι αλλιώς δουλεύω από την πρώτη φάση οπότε δεν έχω κανένα λόγο ούτε να παραπλανω..
Πονάει η αλήθεια.. Απλά αν δεν μπει το αγγούρι στον ..... σου δεν νοιώθεις τα προβληματα των άλλων
Ναι αλλά η κατανομή θα βγει για τις προκηρύξεις και έχουμε δύο αυτή την στιγμή την 1ΓΕ και 2ΓΕ και τις τεχνικές ειδικότητες φυσικά.
Συνάδελφοι πάντως παρατήρησα ότι στο FB μαλώνουν μεταξύ τους οι της πρωτοβάθμιας. Μάθανε λέει από αιρετούς ότι είναι έτοιμη η κατανομή και ενώ στην δευτεροβάθμια υπάρχει κάλυψη 100%,στην πρωτοβάθμια 60% . Γράψανε και ένα νούμερο για 3200 δασκάλους στους 10500. Η κάλυψη αυτή αφορά λέει τους επίμαχους πίνακες με τα οργανικά κενά που ανακοινώθηκαν πέρυσι.
τα οργανικά κενά όπως δόθηκαν πέρυσι.