0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι ότι συμφωνώ αν γίνει αυτό, αλλά αν όντως γίνει, υποθέτω ότι θα φροντίσουν να τους διορίσουν σε περιοχές που αναμένουν συνταξιοδοτήσεις, οπότε θα είναι υπεράριθμοι για σχετικά μικρό χρονικό διάστημα.Όσο για τον προϋπολογισμό που λέγατε πριν, το ότι κάποιος που διορίζεται και είναι αναπληρωτής παραμένει στη θέση του, δε σημαίνει ότι συνεχίζει να πληρώνεται ως αναπληρωτής. Από τη στιγμή που ορκιστεί, παύει να είναι αναπληρωτής και γίνεται μόνιμος. Αλλά δεν καταλαβαίνω τι εμποδίζει το υπουργείο να βγάλει τα αποτελέσματα όποτε θέλει και να πει "ανάληψη υπηρεσίας 20-25 Αυγούστου". Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε, στα χρόνια του γραπτού ΑΣΕΠ χαρακτηρίζονταν διοριστέοι και αναλάμβαναν 1 και 1.5 χρόνο μετά τα αποτελέσματα και δεν υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα. Κι εγώ δεν πιστεύω ότι θα θελήσουν να αρχίσουν να πληρώνουν τους όποιους μόνιμους πριν το 2ο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου του 2021...
Μας δουλέυουν ψιλό γαζί οι Δάσκαλοι, δεν τσιμπάμε όμως. Μέχρι να βγούνε οι κατανομές τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλα μπορεί να αλλάξουν. Ρε τα δασκαλάκια !!!!!!!!!
Συνάδελφε μη μου πεις ότι πέφτεις από τα σύννεφα. Δεν λέμε τόσο καιρό ότι οι ισχυρές συντεχνίες (ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04) θα αρπάξουν ότι μπορέσουν.
Δεν έχω καταλάβει απ τον πασαδ το εξής.Πως γίνεται να μην είναι βέβαιος ότι το 21 θα γίνουν σίγουρα διορισμοί, αλλά ταυτόχρονα να εκτιμά ότι οι κατανομές θα ανακοινωθούν τέλος Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη.Άμα είναι να μη γίνουν το 21 διορισμοί, γιατί να ανακοινωθούν τώρα κατανομές;; Σκέφτομαι λάθος;;
Πολύ απλά, αν ΠΑΛΙ διοριστούν άλλες ειδικότητες για να κάνουν
Πραγματικά όμως!!! Ήμαρτον!!!
Πρέπει να μας προβληματίσει που η ΠΑΣΑΔ έκανε τέτοια ανακοίνωση;..;. Ειναι άραγε μια έμμεση παραδοχή ότι χάσανε και προσπαθούν να αποστασιοποιηθούν η ένα κύκνειο άσμα κάλεσμα για συσπείρωση; Φαίνεται ότι τους ήρθε ταμπλας από κάτι που εμαθαν και δρουν σπασμοδικα. Όχι και τόσο έξυπνο πάντως να παραδέχονται με τόσο θράσος ότι τόσο καιρό σκάβουν το λακο της δευτεροβάθμιας με αθέμιτα μεσα
Δεν θα κάνουν άλλες ειδικότητες βιολογία. Αυτό που μπορεί να γίνει είναι από τους 900-1000 περίπου πε04 που θα διοριστούν οι 400-500 θα είναι βιολόγοι. Άρα στα οργανικά κενά. Ενώ οι 200+200+100 από τις άλλες ειδικότητες θα έιναι λίγο πάνω από αυτά. Σε κάθε περίπτωση παίρνει πολλαπλάσιους αναπληρωτές.