0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και τα κέντρα μελέτης για τα παιδιά του δημοτικού βοηθούν τα παιδιά για να μάθουν πέντε πράγματα γιατί αν περίμεναν από τους δασκάλους του σχολείου αλίμονο τους. Καλά μη μιλήσουμε για πανελλήνιες που εκεί γίνεται ο χαμός από φροντιστήρια. Άμα θέλει κάποιος να κατηγορήσει βρίσκει κάτι για όλους τους κλάδους. Να θυμηθώ και το ωραιο που λένε οι καθηγητές του γυμνασίου ότι τα παιδιά έρχονται από το δημοτικό και δεν ξέρουν βασικά πράγματα σε γλώσσα μαθηματικά. Διάθεση να έχεις και θα βρεις κάτι για να κατηγορήσεις. Τέλος πάντων εγώ το λήγω εδώ το θέμα και ας επανέλθουμε στη συζήτηση για την κατανομή.
Εγω νομιζω οτι πε02,πε03,πε04 θα πάρουν εως και 3000( στο σύνολο τους).Εχουν πολλές συνταξιοδοτήσεις.
Το να συγκρίνετε τμήματα 10 το πολύ ατόμων (όπως τα περισσότερα φροντιστήρια) με τα σχολεία είναι τουλάχιστον αστείο. Επίσης είναι γνωστό ότι ο Έλληνας υποτιμά οτιδήποτε το δωρεάν (βλέπε σχολείο) σε αντίθεση με το επί πληρωμή (βλέπε φροντιστήρια, ιδιαίτερα). Έχει δίκιο. Αν θέλουμε να κατηγορήσουμε, μπορούμε να βρούμε πολλά. Εγώ ο Πληροφορικός των 18000 μορίων, μπορώ να γκρινιάξω π.χ. που τα μισά και παραπάνω παιδιά της Γ και βάλε τάξης δε ξέρουν να ξεχωρίζουν το αριστερά από το δεξιά και χάνω κάθε φορά πόση ώρα να συνεννοηθώ; Εφόσον η κατανομή δε γίνει με αντικειμενικά κριτήρια (τουτέστιν να δημιουργηθούν όπου χρειάζονται οργανικές για όλες τις ειδικότητες και να δημοσιευτούν τα πραγματικά οργανικά κενά και μετά να καλυφθεί το ίδιο ποσοστό για όλους), η κατανομή θα είναι άδικη. Το να προσπαθείτε να δικαιολογήσετε ο καθένας γιατί η δικιά σας ειδικότητα είναι πιο σημαντική και εξ ου δικαιούται και μεγαλύτερο ποσοστό κάλυψης, είναι τουλάχιστον αστείο...
Καταμέτρηση όλων των οργανικών κενών (όπως αυτά έχουν σήμερα) & πλήρωση όλων των ειδικοτήτων στο ίδιο ποσοστό! Ο,τιδήποτε άλλο είναι τουλάχιστον αστείο...
Άντε να 'λθουν στο νησί καινούργιοι να γυρίσω εγώ επί τέλους Αθήνα.
Υ.Γ. Τα πραγματικά κενά διευκρινίζεται ότι είναι ανάλογα με τον αριθμό προσλήψεων αναπληρωτών.
Η Γκικα ειναι και φιλόλογος και διευθύντρια κάποτε στο Μαρουσι για όσους το θυμούνται.
Η α/θμια συνεχίζει να πιέζει με αιτηματα για κατανομές σε διάφορα site. Τοσα χρονια πρωταγωνιστουσαν στις προσλήψεις λένε, τωρα θα δωσουν και στη β/θμια;