0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θυμάται κάποιος αν πέρσι πριν τις κατανομές είχαν κυκλοφορήσει πληροφορίες;Μου κάνει εντύπωση που σε περίπτωση ανακοίνωσης τους τόσο σύντομα δεν υπάρχουν διαρροές. Τρομακτική σιγή ιχθύος για κάτι που θεωρητικά αναμένεται να γίνει εντός του μήνα.
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προκήρυξη 1ΓΕ/2019, καθώς είμαστε στο προτελευταίο στάδιο πριν την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων.Ορισμένες ενστάσεις έχουν επιστραφεί στο υπουργείο Παιδείας για να τις ελέγξει.Στην 2ΓΕ/2019 γίνεται ταξινόμηση και επεξεργασία των ενστάσεων.Παπουτσακης Ευαγγελος-αναπληρωτής/Ειδικός Γραμματέας συλλόγου Δ.ΘεοτοκοπουλοςΤσαμης Αχιλλέας-αναπληρωτής/Οργανωτικός Γραμματέας συλλόγου Δ.Θεοτοκοπουλοςhttps://www.facebook.com/photo?fbid=10223414119772991&set=a.10208867535437474
Για νέο μας το λέει αυτό. Το ξέρουν όλοι, εδώ και ένα μηνα
Χάχα έτσι ακριβώς. Είπε και αυτός κάτι ρε παιδάκι μου
Ρώτησα ακριβώς το ίδιο σε συνάδελφο ειδικης που τον ενδιέφερε τότε η κατανομή.. Μου είπε ότι έγινε ξαφνικά χωρίς κάποια πληροφόρηση..Απλά γίνονταν συζητήσεις όπως κάνουμε εμείς τώρα
Εδώ είναι ένα υποθετικό σενάριο κατανομής των διορισμών ειδικής με βάση τις προσλήψεις αναπληρωτών ΠΡΙΝ βγει η υ.α. με τα οριστικά νούμερα. Ας βγάλει λοιπόν ο καθένας τα συμπεράσματά του κατά πόσο οι διορισμοί βασίστηκαν αναλογικά στις προσλήψεις αναπληρωτών.
Όχι και ξαφνικά, υπήρχαν και τότε σενάρια απλά όχι στον ίδιο βαθμό με αυτά της 2ΓΕ, αναμενόμενο ίσως αφού αφορούσε λιγότερο κόσμο.
Ποια επίσημη ενημέρωση βρε παιδιά, το έχει ανακοινώσει το ΑΣΕΠ εδώ και ένα μήνα. Αν θέλει να ενημερώσει ας μας πει πότε ακριβώς θα βγούνε οι οριστικοί και πότε η κατανομή. Ας βγάλει ένα χρονοδιάγραμμα ενημέρωσης με μια απόκλιση το πολύ δύο εβδομάδων. Σιγά την πληροφορία που μας έδωσε και την παρουσίασε και ως δικιά του. Φτάνει πια το παπατζιλικι. Μας νομίζει χαζούς;
Καλημερα σε ολους. Οταν θα ζητηθεί η δήλωση περιοχών, αυτη θα ισχύει και για τις δυο χρονιές ή θα ζητηθεί του χρόνου εκ νεου να δηλωθουν οι περιοχές?