0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι κατανομες εχουν κλειδωσει. Δυστυχως δεν τις ξερω. Αυτο που μου ειπωθηκε ειναι οτι εχουν κλειδωσει.
Αν ειναι αληθεια οτι η 1ΓΕ εχει κλεισει..το οτι οι κατανομες εχουν κλειδωσει δεν μου λεει τιποτα.ΠΡΩΤΟΝ ποτε κλειδωσαν πριν το κλεισιμο της 1ΓΕ η'μετα;;Αν ηταν μετα για μενα υπαρχει θεμα
Συναδελφε αληθεια ειναι. Ο.τι μαθαινω το.μεταφερω. Δςν.ξερω ουτε ποτε κλειδωσαν ουτε κατανομη . Ξερω απλα μετα βεβαιοτητας οτι κλειδωσανε.
Ξέρετε αν αφορουν τις 5250 ή τις 10500;
Δεν μπορω να.απαντησω σιγουρα. Απο τα συμφραζομενα ομως καταλαβα οτι εχει κλειδωσει για ολες τις ειδικοτητες.
Ενστάσεις 1ΓΕ/Ενστάσεις 2ΓΕ=1/2
Αυτό το υπονοούμενο δεν θέλω να το καταλάβω γιατί θα πρόκειται για ύπουλη ενέργεια.Στο πηγάδι κατουρήσαμε εμείς;Αν ήταν, να ξεκινούσαν από τη 2ΓΕ.Αυτά δεν έχουν λογική. Η κατανομή πρέπει να είναι για όλους επί του συνόλου. Τα έχουμε πει αυτά και νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε.Υ.Γ. Εκτός κι αν εννοείς ότι θα κατανείμουν όπως τους βολεύει βασιζόμενοι στα αποτελέσματα της 1ΓΕ. Πάλι άθλιο όμως.
Μονο η Ασεπουλα κατέχει την Απόλυτη Αλήθεια. Ασεπουλα πες μας.. Δώσε μας τα φώτα σου.