0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για τους φιλολογους μεχρι περσι εγιναν πολλες μειωσεις στις ωρες τους σε πληθος μαθηματων που κατα κανονα εγιναν μαθηματα κοινωνικων επιστημων , κατι το οποιο εδω και ενα χρονο φαινεται να αντιστρεφεται και να κοβουν ωρες απο κοινωνικες επιστημες και να επιστρεφουν στους φιλολογους. Για τους βιολογους πριν λιγα χρονια στο λυκειο η βιολογια ηταν 0 ωρες στην Α λυκειου, 1 ωρα στη
Η ενοποίηση των μαθημάτων του κλάδου των ΠΕ04 στο γυμνάσιο σε ένα μάθημα Φυσικών επιστημών υπάρχει στα σχέδια του υπουργείου;
Ετσι περίπου έγινε με την
τελικά, για ΠΕ02, οι 120 φαινονται λίγοι, οι 800 λέτε πολλοί.Πόσους τελικα βρε παιδια πανω κατω δλδ??
Χωρις να θελω να δωσω ελπιδες στους φιλολογους , γιατι μπορει και να κανω λαθος, νομιζω οτι αυτο το 120 ειναι απλα ενα νουμερο που κανενας δε θα το παρει στα σοβαρα. Τουλαχιστον οποιος εχει μια σχεση με εκπαιδευση ή εστω στοιχειωδη νοημοσυνη. Θεωρω οτι θα ναι πολυ μεγαλος ο αριθμος των φιλολογων (παρομοιος με των μαθηματικων) και αυτο θα εξαρτηθει απο το ποσες πιστωσεις θα πανε στη δευτεροβαθμια.
120 δεν θα είναι για κανένα λόγο. εγώ θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Α Αθήνας, αν θυμάμαι καλά, είχε περίπου +50 φιλολόγους. πήραν απόσπαση στην Α Αθήνας, νομίζω, 22 και δεν ξέρω πόσοι αναπληρωτές. Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει αυτό;
Αφαιρεσες τους διοριστεους της ειδικης;
τελικά, μπορεί κάποιος-α να μας ενημερώσει, με σιγουριά, αν οι νεοδιόριστοι της Ειδικής, που βρίσκονται σε θέση διορισμού και στη Γενική, μπορούν να μεταπηδήσουν και να διοριστούν στη 2ΓΕ, αφήνοντας τον περσινό τους διορισμό στην ΕΑΕ???