0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν η πρόσκληση για διορισμο στην 1ΓΕ, η 2ΓΕ βγει, μετα την 20 Αυγούστου 2021 τοτε μπορουν να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους και αυτοι που διοριστηκσν στην ειδικη και βρίσκονται μπροστά στους πινακες...
Φυσικά είναι κάποιοι λίγοι αυτοί που θα το κάνουν...
Όπως έχει σήμερα ο νόμος υπάρχει η δυνατότητα στους διορισθεντες της ειδικης να πάνε στην γενική μετά από ένα έτος υπηρεσία από το φεκ διορισμου τους...
Και ακριβώς για αυτο το εχουν προβλέψει και θα βγει νωρίτερα το φεκ της γενικής.
Θα σε ενημερώσω εγώ με σιγουριά ότι δεν θέλουμε οι νεοδιόριστοι της ειδικής να μεταπηδήσουμε στη γενικη. Άμα βρεις κανέναν τρελό που θα αφήσει θέση στο σπίτι του για να πάει στα βράχια θα μου κάνει εντύπωση. Μην ανησυχείτε αδίκως
Εγω παντως θυμαμαι τον Μπρατη να γραφει οτι οσοι διοριστουν ειδικη πρεπει να ειναι συνειδητοποιημενοι γιατι δεν θα ειναι ευκολο να παρουν μεταταξη στα 5 χρονια και το 95% οσων διοριστουν ειδικη θα παραμεινουν ειδικη..Αν ηταν στον χρονο επανω να μπορουν να παραιτηθουν απο ειδικη για να διοριστουν γενικη ποιος ο λογος να μιλαει για μεταταξη;;;θα παραιτουνταν οι περισσοτεροι και θα διοριζοντουσαν γενικη αρα τη μεταταξη δεν θα τη χρειαζοντουσαν ...Επισης το Φεκ θα βγει λογικα για τους 5250..το δευτερο κυμα διορισμων, το 2ο 5250 δηλαδη,αν μπορουν να παραιτηθουν οι της ειδικης δεν εξασφαλιιζεται εφοσον σιγουρα θα πραγματοποιηθει αφου θα εχει κλεισει χρονος για τους ειδικης...Τελος δεν πιστευω οτι θα θελησει το υπουργειο να μεινει παλι ακαλυπτη η ειδικη καθως ειναι η πρωτη φορα που διοριζεται κοσμος εκει..
μετάταξη θα προσπαθήσουν να κάνουν όσοι θέλουν να φύγουν από την ΕΑΕ είτε επειδή δεν τη θέλουν, είτε επειδή θέλουν να πάνε κοντά στα σπίτια τους ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ.. Σε κάθε προκήρυξη εκπαιδευτικών αποκλείονται να συμμετάσχουν ήδη διορισμένοι εκπαιδευτικοί. Δηλαδή Μαθηματικός διορισμένος δεν μπορεί να κάνει αίτηση για διορισμό σε θέση φυσικού αν έχει ήδη πτυχίο. Μόνο με διαδικασία μετάταξης. Τώρα αυτή η περίπτωση είναι ιδιόμορφη. Έχω πάντως την αίσθηση ότι υπάρχει κώλυμα.