0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνώ 100%. Όταν βλέπουμε τους άλλους πιο πάνω απο εμάς τότε θυμόμαστε όλα τα στραβά επειδή δεν μας συμφέρει.Όταν έρθει η ώρα μας όμως μια χαρά κάνουμε τα στραβά μάτια.
Aκριβως ...οπως ενας τυπος στο φεισμπουκ που ξημερoβραδιαζεται να βριζει τα κολλεγια -τα οποια ουτε εγω γουσταρω για να μην παρεξηγηθω-ενω αυτος εχει απο αυτα τα αγορασμενα μεταπτυχιακα....2 κιολας...που τα βρισκει τα χρηματα να κανει δυο πληρωμενα μεταπτυχιακα ηθελα να ξερα...παντως κι ενω διαφωνω καθετα και οριζοντια με τα πληρωμενα/αγοπρασμενα πτυχια , δεν μπορει να παιρνεις εσυ και να κατηγορεις τους αλλους μετα απο εσενα..εχει κι ο φαρισαισμος τα ορια του..οπως επισης ενας γνωστος μου που εκανε μεταπτυχιακο στην ιταλια χωρις φυσικα να γνωριζει ουτε το τσαο, αλλα λεπτομερειες τωρα, και περνουσε καμποσο κοσμο στους πινακες..και περσι που μπορουσαν να μεταφερουν προυπηρεσια και οι γενικης στην ειδικη και του βγηκαν μπροστα ελεγε οτι μακαρι να τα κοψουν αυτα τα μεταπτυχιακα..αλλα οχι ανδρομικα φυσικα και πιασουν κι αυτον τα μετρα..μετα για τους υπολοιπους..οχι παιδακια οσοι παιξανε βρωμικα και κουτοπονηρα να το βρουν μπροστα τους....Δεν φτανει που χασαμε με τους χαζοδικαστικους διορισμους τις θεσεις μας απο αλλους μην πω και γι αυτους τιποτα , οχι παλι...τωρα θα παρουμε αυτο που μας αξιζει..κι εσεις οι υπολοιποι το ιδιο..
ΚΕLIF, γιατί χλώμιασες;;;; Φοβάσαι για τους διορισμούς;;; Όταν έγραφα να μην πιστεύετε τίποτα, αν δε δείτε ονόματα και έλεγα για τα έτη 2030 και 2050 σατυρίζοντας τον εμπαιγμό που μας κάνουν, εσύ μού επιτέθηκες ότι ζηλεύω και τα λέω επειδή εύχομαι να μη διοριστείς... ενώ είχα αναφέρει ότι κι εγώ διορίζομαι, αν γίνουν διορισμοί. Τώρα βλέπω σού έφυγε η σιγουριά και μιλάς για αβεβαιότητα και καθυστέρηση διορισμών.. Άλλη φορά να είσαι πιο συγκρατημένος-η, όταν κάποιος εκφράζει τη δυσπιστία του....Επαναλαμβάνω για δεύτερη φορά. Δε ζούμε ούτε σε σοβαρή χώρα ούτε έχουμε σοβαρό κράτος!!!
Kelif, περίμενε πρώτα να δεις το όνομά σου στους διορισθέντες (άγνωστο ποιο έτος) και μετά κατηγόρησε εκείνους που δε διορίστηκαν, ότι σε φθονούν....
Κράτα την απαισιοδοξία και την καταστροφολογία για τον εαυτό σου. Οι διορισμοί θα γίνουν είτε το θέλεις είτε όχι. Πραγματικά είσαι τόσο μίζερη!!!