0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι αλλαγές στις κατανομές θα είναι ελάχιστες και όλες τεκμηριωμένες και νομικά κατοχυρωμένες. Αυτό έλειπε, να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει. Πλέον οι γνώσεις και οι πληροφορίες έχουν πάει παντού και σε άλλο επίπεδο. Όσο και να θέλουν κάποιοι θα γίνει τελικά αυτό που πρέπει.
*Μάλλον προς την Πρωτοβάθμια...αν κρίνω από το σενάριο διορισμών της "Ασεπουλας" στους δασκάλους που ανακοίνωσε σχεδον ΔΙΠΛΑΣΙΟΥΣ!!! ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ από περίπου 3000 που αναμένουμε σε 5065....!!! ενώ στην βθμια πχ στους πε80 μας ρίχνει 3φορες κάτω από ότι υπολογίζουμε....!!!
Πόσους πε80 αναμένεις και πόσους είπε η ασεπουλα;
καλησπέρα, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.Όταν βγήκε η ο Νόμος Γαβρόγλου και αργότερα η προκήρυξη ήμουν κάποιος που είχα βγεί από τα ρούχα μου με τα όσα δημοσιευε ο ασεπουλα. Θύμωσα και δεν μου άρεσε ο κυνικός τροπος ,που περιέγραφε στα μηνυματα του, με τον οποίον γινόταν τα ντηλια στο υπουργείο με τις διάφορες ομάδες. Του μίλησα άσχημα, αποτέλεσμα να με επιπλήξουν οι διαχειριστές. Εξακολουθώ να μη συμφωνώ με τις τακτικές αυτές των διαφόρων ομάδων αλλά πρέπει να παραδεχτω ότι δεν ήταν σωστός ο τρόπος μου απέναντι στον ασεπουλα και γιαυτό ζητάω συγνώμη.Όσο αφορά όμως την ουσία όσων έλεγε, πάντα έπεφτε μέσα. Δεν ήταν λανθασμένες οι πληροφορίες του. Οπότε όσο και να μη μ αρέσουν τα όσα γράφει, πρέπει να του αναγνωρίσω ότι οι πληροφορίες του είναι αξιοπιστες. Οι μεγάλες αλλαγές που προβλέπει ,εγώ πιθανολογώ ότι αφορούν τις τεχνικές ειδικότητες. Δική μου εκτιμηση.
Δηλαδή πιστεύεις ότι θα είναι αυξημένα τα νούμερα στις τεχνικές ειδικότητες; Αν ναι...σε ποιες απο τις τεχνικές;Που το στηρίζεις αυτό;