0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σούπα μπας και τα ρούχα σου τα νέα βγήκαν απο την γκαρνταρόμπα ιδιοκτησίας της ασεπουλας;
Αποσπάσεις σε γραφεία, υπουργεία κτλ παίρνουν όλοι.Για τις διεξόδους σε προκηρύξεις κόντεψα να ξεραθω στα γέλια. Να μου έλεγες για νοσηλευτές, στρατιωτικους, ανειδικευτους εργάτες να πω οκ αλλά για πληροφορικους.... Τέλος πάντων, θα δείξει. Ας γίνεται κουβέντα εδώ να περνά η ώρα να κοροιδευομαστε μεταξύ μας και να μας γλεντάνε οι από πάνω.
Αν το ζητήσεις λίγο πιο ευγενικά ίσως και να σου απαντήσω!
Οποια προκύρηξη και να ανοιξεις ΠΕ86 ζητάνε! Επίσης ειναι μικρότερος ο ανταγωνισμός μεταξύ τους! Πόσοι ΠΕ86 πάνε στην εκπαιδευση και ποσοι αλλοι σε αλλους τομεις σε σχέση με ολες τις αλλες ειδικότητες;
Και κάπου εδώ και εξαιτίας μου θα ξανακλειδωσει το νήμα και όχι άδικα.
Ε τότε να μην διορίσουν κανένα ΠΕ86. Θα βρούμε αλλού δουλειά με τόσες προκηρύξεις. Δεν έχω τίποτα με σένα φυσικά αλλά πολύ υποπτεύομαι ότι τέτοιου είδους επιχειρήματα μαζί με τα υπόλοιπα περί αποσπάσεων, οργανικων και υπερπλεονασματων θα λέγονται για να πάρουμε τον πουλο εμείς.
Συγνώμη συνάδελφε δεν ηθελα να σε νευριάσω! Απλα απάντησα στον συνάδελφο οτι αν το υπουργείο το δει μια οπτική αποσπασεων δεν θα διορίσει αρκετούς ΠΕ86! Τωρα τα πλεονάσματα υπάρχουν αυτο δεν αλλαζει όπως και οτι οι συνάδελφοι ΠΕ86 ειναι αρκετα νεαροι, οποτε και οι ελάχιστες συνταξιοδοτήσεις δεν θα αλλαξουν το τοπιο.. Οπότε δεν νομίζω οτι θα διορίσει πάνω απο 450 ΠΕ86! Νομίζω οτι οι κατανομες χοντρικά εχουν κλειδώσει..ΠΕ60+ΠΕ70 περίπου 5000ΠΕ79 περίπου 250ΠΕ02+ΠΕ03+ΠΕ04 περίπου 2700Τεχνικές ειδικότητες περίπου 300ΠΕ06+ΠΕ07 να ειναι περίπου 850Ολες οι αλλες ειδικότητες 1400Αυτα ειναι οι εκτιμήσεις μου απο τις κουβεντες που κανουμε εδω! Απλα πιστεύω οτι θα υπάρχει πολεμος για το ποιος θα παρει μεγαλυτερη πίτα μεσα σε καθε ομαδα π.χ. πολεμος μεταξυ ΠΕ60 και ΠΕ70, πολεμος μεταξυ ΠΕ86 και ΠΕ06 κλπ κλπ
*Στις συνολικά 10500 θέσεις για πε80 υπολογίζουμε σχεδόν περίπου=145-150 ενώ 3φορες λιγότερους λέει η "Ασεπουλα" =48!!!+με 2 πανελλαδικως εξεταζόμενα μαθήματα Γ'ΛΥΚΕΙΟΥ= ΑΟΘ+ΑΟΔΕ*Παρόμοια για φιλολόγους+μαθηματικούς λέει λιγότερους από 500/ειδικότητα δηλαδή σχεδόν τους μισούς από ότι υπολογίζουν....*Αντίθετα λέει σχεδόν ΔΙΠΛΑΣΙΟΙ οι δάσκαλοι από περίπου 3000 σε 5065!!!●=>θέλουμε όλοι δικαιοσύνη στην πίτα των διορισμών
χαχααχχ με εκανες και γελασα, οχι ρε 5 ατομα θα παρουν συνολικα στις τεχνικες
Σύμφωνα με δικές μου πληροφορίες που έβγαλα από τον εγκέφαλο μου, έχει κλειδώσει η κατανομή. 5250 δάσκαλοι και 5250 φιλόλογοι.. Οι υπόλοιπες ειδικότητες το 2031...