0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν μπορούν να ανακοινωθούν κατανομές αν δεν σιγουρεyτεί το ότι δεν θα πάμε σε χρεωκοπία και νέο μνημόνιο. Το ότι καθυστερούν οι κατανομ'ες έχει να κάνει με την εξέλιση του covid.
Η Κεραμευς έφυγε από παιδείας ρε ασεπουλα?
Τι εκτιμω ...εαν θέλουν να κανουν ολους τους διορισμους φετος...το καλοκαίρι θα βγουν οι οριστικοί και οι κατανομές...αλλιως φετος μονο η πρωτοβάθμια και του χρονου η βθμια...Ολα αυτα προϋποθέτουν πολιτική και οικονομική σταθερότητα...ΟΜΩΣ...
Οι οριστικοί θα βγουν μέχρι το καλοκαιρι. Λες να ξαναπάρει αναπληρωτές από προσωρινούς; Άλλο πότε θα βγουν οι οριστικοί λοιπόν και άλλο πότε θα πάρει κόσμο. Επειδή όμως πρώτα θα πρέπει να βγουν οι κατανομές και μετά οι πίνακες θα βγουν και αυτές μέχρι το καλοκαίρι. Το να βγουν αυτά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να πάρει του χρόνου τη β/θμια αν θέλει. Τέλος χωρίς παρεξήγηση συνάδελφε όλα σου τα ποστ είναι του στυλ: δεν ξέρουμε αν θα γίνουν διορισμοί, δεν υπάρχει σταθερότητα πολιτική, δεν.. δεν...δεν. Μόνιμη καταστροφολογία και απαισιοδοξία. Μήπως δεν διορίζεσαι και υπάρχει μια κακία;
Μην είστε κακοπροαίετοι μερικοί... Μια άποψη (που τη βρίσκω και πιθανή κιόλας) γράφτηκε και τίποτε παραπάνω.Δηλ. αν δε γράφει κάποιος για χιλιάδες διορισμούς στα σχολεία από την άνοιξη ή από τον Αύγουστο του 2021, πάει να πει πως δε διορίζεται ο ίδιος ή πως είναι μόνιμος που δεν πήρε μετάθεση; Ήμαρτον! Η Κεραμέως το είπε η ίδια ότι οι διορισμοί θα γίνουν σε 2 δόσεις. Τι θα περιλαμβάνει κάθε δόση, όμως, (Α/θμια ή Δευτ/θμια) και πότε ακριβώς θα γίνουν αυτοί οι διορισμοί, δεν το είπε, οπότε ο κάθε συνάδελφος γράφει ό,τι πιστεύει ή ό,τι γνωρίζει (αν γνωρίζει).
Με όλο το θαρος αλλά απο αυτά που έγραψα αυτό κατάλαβες; Οτι είμαι κακοπροαίρετος; Δεν είμαστε καλά. Εγώ ο ίδιος γράφω οτι μπορούν να κάνουν οτι θέλουν. Μπορεί και να μη γίνουν τελικά. Ξαναδιάβασε τι έγραψα. Αν έβλεπες οτι σε κάθε ποστ μου έγραφα οτι για να γίνουν οι διορισμοί πρεπει να υπάρχει πολιτική σταθερότητα, οτι μπορεί να μη γίνουν και γενικά κάθε ποστ μου να είναι αρνητικό δεν θα έσκαγες. Δεν θα σκεφτόσουν οτι ζηλεύω τους υπόλοιπους; Αυτό είπα για το συνάδελφο.
Έχουν δίκιο τα παιδιά Victor! Μπορεί και να μη γίνουν τελικά. Κάτι διοικητικοί στο υπουργείο θα διοριστούν μόνο.. Και κάτι πυροσβέστες..
αν πάρουμε στα σοβαρά τα λεγόμενα της Κεραμεως για 20-21 και 21-22:α. διοιριζει τώρα μόνο από 1γε αφού έχουν πολλές οργανικες και δεν χρειάζεται να περιμένουν τις υπηρεσιακές μεταβολές η τις κάνουν αμέσως μετά από αυτές. η 2γε πάει για μετά τις υπηρεσιακές μεταβολές και μετά τις αποχωρήσεις που θα έχουν καθαρή εικόνα των κενων.β. διορίζει μετά τις μεταθέσεις και από 1γε και 2γε και οι υπόλοιποι Σεπτέμβριος