0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω. Λογικά θα τους προσπεράσει το σύστημα.
Επειδή κάποιοι συνάδελφοι με ρωτάνε με μηνύματα ξαναλέω οτι αυτό είναι ενα έλεγχος και μια εκαθάριση που έκανα εγώ με τον τρόπο που σας είπα. Σίγουρα υπάρχουν λάθη. Εγώ μέχρι το 633 του εκαθαρισμένου απέκλεισα 128 άτομα. Πολλοί απο αυτούς μπορεί να μην είναι απο ιδιωτικά αλλά να έχουν πολλά ακαδημαικά και για αυτό να είναι ψηλά. Ακόμα και οι μισοί να είναι όμως μόνο με ακαδημαικά πάλι μένουν 60+ άτομα που όντως θα είναι απο ιδιωτικά και δεν θα έχουν δικαίωμα διορισμού.
νομίζω ότι απο ιδιωτικό είναι όσοι έχουν υψηλότατη προυπηρεσία (ας έχουν και ακαδημαικά) και δεν υπήρχαν στους παλιούς πίνακες. όσοι έχουν ακδημαικά χωρίς προυπηρεσία δεν ειναι απο ιδιωτικό. όπως και να έχει σε ευχαριστούμε πολύ, έχουμε μια εικόνα. αν τρέξει πρώτα και η 1γε, όλα θα πάνε καλά
Πολύ καλή δουλειά. Δυο παρατηρήσεις. α) Δεν είναι 24 μήνες αλλά 20 μήνες .β) Μπορεί να μην συμπληρώνουν από τα ιδιωτικά σχολεία φέτος αλλά του χρόνου και να διοριστούν έτσι στη β φάση.
Έκανα το ίδιο με το συνάδελφο victor123 για τους πληροφορικους μέχρι τη σειρά 360 του εκκαθαρισμενου πίνακα που με ενδιέφερε και βρήκα 31 άτομα.
Λιγο χαζη ερωτηση αλλα υπολογιζεις και αυτους που δουλεψαν ειδικη παλιοτερα; Πραγματικά τα νούμερα που αναφέρεται ειναι τεραστια! Μακαρι να ειναι και αληθεια!