0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θέλουν να δημιουργήσουν οργανικές εκεί που υπαρχει αναγκη και να εξαφανίσουν οργανικές εκεί που πλέον δεν υφίστανται.. Νομίζω αυτό λεγεται επικαιροποίηση.
Καλησπέρα συνάδελφοι, συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω το τελευταίο θέμα στις δύο τελευταίες σελίδες. Νομίζω ότι είναι η στάνταρ διαδικασία για τις μεταθέσεις, το υπουργείο ζητά τις οργανικές θέσεις για να "βγάλει" τα οργανικά κενά και να πραγματοποιηθούν ή όχι οι μεταθέσεις. Για το λόγο αυτό το κείμενο που παρέθεσε ο Patreas αναφέρεται και σε ειδικές δομές, έτσι δεν είναι; ή καταλαβαίνω λάθος;
Αποτύπωση οργανικών θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας ΕκπαίδευσηςΕστάλη σήμερα και ζητείται απάντηση μέχρι αύριο!Και δεν ζητάει οργανικά κενά, ζητάει οργανικές θέσεις.Αχ βρε Θίθυ, δεν ξέρεις ότι όλοι οι μόνιμοι Εκπαιδευτικοί διαθέτουν οργανική θέση; Είναι δυνατόν οι οργανικές θέσεις (καρέκλες) να αυξομοιώνονται ανάλογα με τα ωρολόγια προγράμματα και τις πρώτες αναθέσεις μαθημάτων;Πού να το ξέρεις βέβαια, εδώ δεν ξέρεις άλλα κι άλλα...
Oποτε αυτο που καταλαβαινω εγω, που πολυ σωστα τα λεει ο Patreas και φυσικα τα εχει εξηγησει και ο Leon παλαιοτερα , ειναι οτι ισως δουμε τα οργανικα κενα για τις μεταθεσεις που σιγουρα θα δινουν μια εικονα για διορισμους και μετα να γινει ο υπολογισμος των οργανικων θεσεων ανα ειδικοτητα που θα ναι το τελικο επισημο νουμερο. Θα δειξει.
Δεκάδες χιλιάδες αποχωρήσεις και δεκάδες χιλιάδες εγκλωβισμένοι χωρίς μετάθεση για πάνω από δεκαετία. Είναι αλληλένδετα αυτά.Τα μνημόνια έφεραν αγκύλωση. Μόνο με μια αποτύπωση στις προσλήψεις της αναλογίας εξερχόμενων και εισερχόμενων, τώρα και στην συνέχεια, θα επανορθωθεί κάπως η κατάσταση. Τα συνθήματα συμφέροντος επιδιώκουν τον κατακερματισμό, αδιαφορώντας για την μεγάλη εικόνα.
Αν ήταν ετσι όπως το λες θα ζητούσε απευθείας τα οργανικά κενά και όχι τις οργανικές θέσεις. Οπότε μάλλον θέλει να επικαιροποιήσει τις ανάγκες για οργανικές θέσεις όπως είπε και η συνάδελφος παραπάνω
Τώρα το κατάλαβα μάλλον, ευχαριστώ, άρα κάνουν επαναϋπολογισμό των οργανικών θέσεων σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα και στη συνέχεια θα βγάλουν τα νέα οργανικά κενά;
Εμ αυττό δεν είναι το ίδιο που έγινε στην ειδική και αυτό που γίνεται κάθε χρόνο για ις μεταθέσεις?