0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σιγά τα βύσματα. Δεν νομίζω ότι έχουν τέτοια πρόθεση. Ότι κάνουν θα πρέπει να είναι τεκμηριωμένο. Οχι "θα φιάξουμε το πρόγραμμα του τουρκμενισταν για να πάρουμε Φυσικούς".Πολύ αισιόδοξοι είστε
Λοιπόν κάνω πρόβλεψη ότι οι κατανομές θα είναι από το 1/4 έως το 1/3 , (στη χειρότερη το 1/5) όσων συνταξιοδοτήθηκαν τα 11 προηγούμενα χρόνια κατ αναλογία ανά κλάδοΚαι fifty-fifty μεταξύ πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας
Συναδελφε αν γινει βαση συνταξιοδοτησεις και μονο οι βθμια θα παρει το 65% και η αθμια το 35% οποτε διάλεξε τι θελεις
Δηλαδή το υπουργείο θα ανακοινώσει κατανομές και θα τις δικαιολογεί βάσει των συνταξιοδοτήσεων;Έχεις κολλήσει μου φαίνεται.Παίξε το. Δίνω 1/100. Θα βγάλεις λεφτά αν μη τι άλλο.Υ.Γ. Έχεις θέμα με τις ειδικότητες στην α/θμια, έτσι;Δάσκαλος λοιπόν. Λεβεντιά.
Εδώ θα είμαστε και θα δούμε την αλήθεια του κάθε ενός.Μερικοί νομίζουν ότι είναι τζόγος η εκπαίδευση και όπου κάτσει η μπίλια;
Πέρσι οι αιτήσεις παραιτήσεων έγιναν από 1-10 Απρίλη. Κάπου εκεί κάθε χρόνο.Πάντως δε νομίζω ότι συμπεριλαμβάνονται στα κενά των μεταθέσεων για την εκάστοτε τρέχουσα χρονιά.
Κάθε συζήτηση για τις κατανομές είναι πρώιμη λέει η υφυπουργός και οι οριστικοί βγαίνουν σε περίπου ένα μήνα και κάτι (1ΓΕ).
Όπως καταλάβατε συντροφισσες και σύντροφοι, μη συντροφισσες και μη σύντροφοι, μπήκαμε στην Τελική Ευθεία... Τα οργανικα κενα μέχρι αύριο θα έχουν αποσταλεί, και από Δευτέρα που εχουμε 1 Φλεβάρη, όλα τα υφισταμενα οργανικα κενα θα είναι γνωστά... The party φθανει στο τέλος του..