0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σωστά, είναι το 9079/Ε2/27-01-2021, στο οποίο επίσης γίνεται αναφορά σε ωρολόγια προγράμματα (λες και αυτό επηρεάζει τον αριθμό των οργανικών θέσεων, ειδικά στην Πρωτοβάθμια, όπου όλες οι οργανικές θέσεις είναι κατανεμημένες σε συγκεκριμένες σχολικές μονάδες).Προφανώς όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τις μεταθέσεις (εξάλλου στις μεταθέσεις υπολογίζονται οργανικά κενά με μια συγκεκριμένη διαδικασία, η οποία στη Δευτεροβάθμια περιλαμβάνει τους Πίνακες Α/
Εχει δικιο Patrea, οποτε παμε φουλ για κατανομες και ετσι οπως τα λες θα ευνοηθουν οσοι εχουν απο ολα δλδ ΠΕ60, ΠΕ70, ΠΕ02 ενω οι αλλοι οχι και τοσο και ειδικα οι ειδικοτητες θα χαντακωθουν οπως και οι τεχνικες ειδικοτητες..
Τι εννοείς θα ευνοηθούν όσοι έχουν από όλα;;;επίσης γιατί πιστεύεις θα ξανά αργήσουν να γίνουν διορισμοί που λες σε άλλο μνμ;;;ίσως με τόσες σελίδες γιατί σήμερα δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω το νήμα κάτι μου ξέφυγε....θεωρητικό το δεύτερο ερώτημα αλλά από περιέργεια....άντε να τελειώνουμε επιτέλους!!!!!!πολύ περιμέναμε......
Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια; Ενας σκυλος που μαθαινει ξενες γλωσσες!Ετσι λεγαμε μικροί! Αλλα νομίζω συναδελφε δεν υπάρχει κανενας λογος μεσα στην μεση της χρονιας με την πανδημια και αλλα πολλα προβληματα να ζηταει οργανικες θεσεις(οι οποιες ειναι απαραιτητες για διορισμους) για να κανει απλα μια ηλεκτρονικη απογραφη.. Αυτη μπορει να γινει και το καλοκαιρι και επισης αν ηταν απλα για απογραφη καμια τρεμουρε δεν θα υπηρχε θα εδιναν μια βδομαδα κενο ποιος την βιαζεται;Η μονη λογικη εξηγηση ειναι οτι θελει οργανικες θεσεις για να επικαιροποιησει η να δημιουργησει οργανικα κενα και να προχωρησει στην κατανομη! Το γιατι το ζηταει για ολες τις σχολικες μοναδες ειναι ισως ενα δειγμα οτι θελουν να δουν τι κενα υπαρχουν και οι κατανομες να καλυπτουν και μελλοντικα κενα γιατι γνωριζουν οτι μετα απο πολλα πολλα χρονια θα ξαναδουμε διορισμους..
Η απλή σκέψη ότι η καταγραφή των κενών οργανικών χρειάζεται τώρα για να προχωρήσει η διαδικασία των μεταθέσεων περνάει από κανενός το μυαλό;
Ρε παιδιά τώρα μπήκα και δε σας έπιασα καλά τι λέτε. Για να καταλάβω κι εγώ, ζητάνε μέχρι αύριο, μόνο κενές οργανικες θέσεις αβαθμια και βθμια;; Δε ζητάνε αυτό που λεμε κάθε χρόνο για μεταθεσεις, κενά /πλεονάσματα;;