0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πρωτον δε ειχα ενδιαφερον να το ψαξω. θελει και πολλές μέρες δουλειά.Δευτερον ειναι γνωστό ότι ως προς μόνιμους οι
Διορθωση φετος ειναι 98 οι παραιτησεις ΠΕ01
Μα οι Γεωλόγοι εδώ, δεν έχουν καθόλου ώρες. Το συζήταγα με παλιό συνάδελφο και δεν το πίστευα μέχρι που μου έδειξε το πρόγραμμα.Ενώ οι συνταξιοδοτήσεις είναι όσες και των βιολόγων.Η δικιά μου πρόταση είναι σοβαρή αλλά τρώω κράξιμο από διάφορους που περιμένουν σαν αλεπούδες να αρπάξουν έξω απ' το κοτέτσι.Η αναλογία εξερχομένων και διοριζόμενων αντιμετωπίζει πολλές στρεβλώσεις. Και είναι και για το μετά.Να σταματήσει αυτός ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών. Φεύγουν περίπου 1000 θεολόγοι. Να μην διοριστεί κανείς στις κενούμενες θέσεις τους; Το σύνταγμα κάτι λέει για το θρήσκευμα. Το ξαναείπα, ότι προσωπικά είμαι άθρησκος και δεν συμπάσχω, αλλά το τίμιο είναι να αλλάξει το σύνταγμα παρά να κλαπούν οι θέσεις τους.Εντάξει με την συνωμοσιολογία , αλλά γιατί οι γεωλόγοι βρέθηκαν χωρίς ώρες; Γιατί οι θεολόγοι δεν έχουν οργανικά; Με κάποιο τρόπο δεν έγινε αυτό;Και τώρα που εδράζεται η νομιμότητα;Αν ξέρεις πες μου σε παρακαλώ πολύ
Υπάρχει κανείς με καμιά καλή άκρη να μας πει τη σούμα των οργανικών θέσεων που ζητούσε το υπουργείο; Κατά ειδικότητα, αν γίνεται.
Η πλειοψηφεία φοβάται.
Δεν τα ξέρω όλα, ελπίζω να παρέμβει αυτός που τα ξέρει και να σας λύσει τις απορίες
και ξέρεις μόνο για τους χημικούς;;; Οι φυσικοί είναι περισσότεροι και σας έχουν πάρει πολλές οργανικές!!!
Αυτό το εχω ήδη αποδειξει. Δεν χρειαζόμουν παραπάνω στοιχεία.Οι Φυσικοί εχουν παρει και από τους χημικούς ότι οργανικό εβρισκαν απλώς δεν ηταν τόσα πολλά. Με εξαιρεση φετος που αρχιζαν να εμφανίζονται σημαντικά κενά χημείας. Εχω κρατησει μόνο για φετος σε πόσα οργανικά χημείας τοποθετήθηκαν Φυσικοί. Μπορω να στα δωσω