0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν οι διορισμοί γίνουν Σεπτέμβριο μετά τις προσλήψεις των αναπληρωτών, οι διορισμένοι τουλάχιστον θα μείνουν κοντά στον τόπο τους την πρώτη χρονιά έτσι δεν είναι;
Που θα διοριστούν αφού τα κενά θα έχουν καλυφθεί από αναπληρωτές; Και η παραμονή στην οργανική είναι δύο χρόνια.
Ο αναπληρωτής δουλεύει σε λειτουργικό κενό. Θεωρητικά καλύπτει κάποιον ήδη μόνιμο που απουσιάζει. Ο διοριζόμενος μπαίνει σε καινούργια θέση - κενό. Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Εξάλλου αν οι διορισμοί γίνουν μετά την πρόσληψη αναπληρωτών αυτοί που διορίζονται σε συντριπτικό ποσοστό θα δουλέυουν ως αναπληρωτές και παραμένουν στη θέση τους μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς.Επίσης δεν ξέρω αν αυτό2. Ο χρόνος υπηρεσίας σε θέσεις προσωρινής τοποθέτησης των νεοδιοριζομένων και των μετατασσομένων εκπαιδευτικών, καθώς και ο χρόνος παραμονής των εκπαιδευτικών στη διάθεση των υπηρεσιακών συμβουλίων, για οποιονδήποτε λόγο, εφόσον δεν οφείλεται σε δική τους υπαιτιότητα, λαμβάνεται υπόψη για τη θεμελίωση του δικαιώματος μετάθεσης».σημαίνει πως αν σε έχουν προσλάβει ως αναπληρωτή και διοριστείς επειδή παραμένεις υποχρεωτικά στη θέση που ήσουν ως αναπληρωτής μετράει ως χρόνος υπηρέτησης της οργανικής.
Ο γραπτός ΑΣΕΠ έχει αποτυχει. Πολλοί επιτυχόντες έμειναν αδιοριστοι.
Ναι αυτό σημαίνει. Το ξέρω από γνωστό μου που διορίστηκε ως Ε
Οπότε για να φέρω συγκεκριμένο παράδειγμα. Αν σε πάρουν αναπληρωτή 1 Σεπτεμβρίου Θεσσαλονίκη και 2 Σεπτεμβρίου σε διορίσουν πχ Καστελόριζο παραμένεις Θεσσαλονίκη και ο χρόνος που θα είσαι εκεί μετράει ως χρόνος υπηρέτησης της οργανικής.
Αυτο θα ηταν πολυ καλο για οσους διοριστουν αλλα δε νομιζω οτι υπαρχει κανενας απολυτως λογος να γινει ετσι. Πιστευω οτι πρωτα θα γινουν οι διορισμοι κ μετα θα παρουν αναπληρωτες
Ο καθένας κοιτάει να σώσει το τομάρι του... κείμενο θεατρολόγων https://www.protothema.gr/greece/article/1092165/epistoli-diamarturias-apo-theatrologous-poso-akoma-anaplirotes-kai-oromisthioi/?fbclid=IwAR2Rbj4kIMtt4_jGTar16c-f1CtMckrhf_QW8PHF8RiXoK1G_F1AIzuveoE με την κατρακύλα που έχει πάρει η οικονομία λόγω κορωνοιου και την κατάσταση να συνεχίζεται είναι σίγουρο πως θα γίνουν διορισμοί;
Ζητάμε το λογικό. Το αυτονόητο. Το δίκαιο: Δημιουργία οργανικών θέσεων για τους κλάδους που τις στερούνται και δίκαιη κατανομή για όλους.