0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχεις ακούσει κάτι σχετικό ή το λες ως ευχή; Διοριστηκα τον Σεπτέμβριο 2020 πολύ μακριά από την τον τόπο μου και δεν την παλεύω για 2η χρονιά εδώ. Μέχρι πριν 5 χρόνια γυρνούσα την Ελλάδα ως αναπληρώτρια, άντεχα ήμουν νεότερη. Τώρα είναι πολύ πιο ζόρικα σε μεγάλη ηλικία.
εννοεί να υπάρχει το άμεσο δικαίωμα για αίτηση απόσπασης ή μετάθεσης......αυτό ούτε στα όνειρα μας.
Θα κλείσουν πολλά σπίτια με τους διορισμούς, δυστυχώς(Για όσους ξενιτευτούν)
https://mathe.gr/2021/02/27/synantisi-kerameos-olme-ti-deftera-1-3/Φέεεεεεετα!
Ισχύει αυτό που λες. Και δυστυχώς σε ένα σύστημα αναπληρωτών που αλλάζει διαρκώς το να μην αποδεχτείς διορισμό για να εισαι αναπληρωτής στο σπίτι σου έχει ρίσκα. Αν τελικά αλλάξουν το σύστημα όπως λενε και φέρουν έστω γραπτό κινδυνεύεις να βρεθείς χωρίς δουλειά μετά από χρόνια αν δεν γράψεις καλα. Και φυσικά να μετανιώνεις που δεν αποδέχτηκες διορισμό.
Στέλνουμε μηνύματα ΟΛΜΕ να ρωτήσει για το πότε σκοπεύουν να ανακοινώσουν κατανομές.
Δώσε κάποια email και εδώ να στείλουμε αν γίνεται και όλοι οι ενδιαφερόμενοι.Υ.Γ. Πριν λίγο καιρό έκανα την τρολιά και έστειλα email στην ίδια την υπουργό με επίσημο ύφος για να μάθω περί κατανομών, οριστικών και τέτοια.Μη ρωτήσει κανείς αν μου απάντησε. Το αφήνω στη φαντασία σας.
επειδη λοιπον εγω ξενιτευτηκα 4 χρονια και κοντεψα να διαλυσω το σπιτικο μου με 3 παιδια δεν προκειται να το κανω. Ειμαι αρκετα ψηλα στον πινακα και διοριζομαι, αλλα το θεωρω τιμωρητικη διαταξη. Καλο θα ηταν να ανοιξει ενα τοπικ για αυτο επειδη τα διαβαζουν ολα. Η αλλαγη του νομου για υποχρεωτικη διετια χωρις την δυνατοτητα αποσπασης ειναι λαθος!