0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι σίγουρο αυτό που λες; Έχω την εντύπωση πως σχεδόν όλοι όσοι μετατάχθηκαν στην πρωτοβάθμια πήγαν σε αστικά κέντρα οπότε δε νομίζω να χρειαστεί να πάρουν και μετάθεση για να πάνε ακόμα πιο "κέντρο". Άλλος πιστεύω είναι ο λόγος τον οποίο δεν τον γνωρίζω.
Λοιπον μια διορθωση! Στην
Συνάδελφε ξέρεις κάτι από δδε Ξάνθης σε φυσικους;
Κοιτα μεταξυ μας ολα τριγυρω αλλαζουνε και ολα τα ιδια μενουν! Τι θελω να πω σωστη η λογικη σου αλλα και η αλλη λογικη λεει, μηπως να μην διορισω πολλους στην αθμια γιατι εκει τα λεφτα τα παιρνω απο ΕΣΠΑ ενω στην βθμια οχι; Οποτε να διορισω πολλους στην αθμια και να τους πληρωνω και αυτους απο τον κρατικο προυπολογισμο ενω τα λεφτα τωρα τα παιρνω αερα πατερα;Γενικα νομιζω πρεπει να υπαρχει μια λογικη σε ολα και οχι να βγαλουμε ο ενας το ματι του αλλου.. Φυσικα συναισθηματικα η λογικη που με παει πιο κοντα στον διορισμο ειναι και η πιο σωστη
δικαιη ναι αλλα θεωρω πως σκεφτεται και λιγο πονηρα. π.χ.εγω ειμαι ΠΕ83 ηλεκτρολογος, η ειδικοτητα μου δεν ειναι καπου υποχρεωτικη, αμα δλδ ξαφνικα τα παιδια σταματησουν να δηλωνουν εγω δεν χρειαζομαι, ενω στην Αβαθμια δεν εχει φοβο να διορισει μεγαλυτερη αναλογια και αργοτερα να μην εχει τι να τους κανει γτ απλα ειναι δεδομενο το προγραμμα σπουδων. εδω βλεπουμε ακομη και 2 ωρες π.χ. να αλλαξει πανω η κατω στο γυμνασιο ενα μαθημα κανει τρελη αλλαγη στις αναγκες, οποτε θεωρω οτι ειναι safe γι αυτους να καλυψουν πιο πολυ τα σιγουρα. προσωπικη εκτιμιση ετσι....παρολα αυτα καπου πιο πανω ειδα ποστ για 14000+ οργανικες, πανω σε αυτο εχουμε αναλυτικα νουμερα?
Σχεδόν. Και υπάρχουμε κι εμείς οι νεοδιόριστοι. Η Θεσσαλονίκη είναι άβατο και μη ξεχνάς ότι κάθε χρόνο γίνονται νέες μετατάξεις και πλέον όχι στο αστικό κέντρο που επιθυμούν.
Αν είναι έτσι. Ας πάρει 72,4% από κάθε ειδικότητα, εφαρμόζοντας την Ισοκατανομη.. Που το κακο; Που το παράλογο;;;; 6 χιλιάδες δάσκαλοι,, 72,4%..1200 φιλόλογοι, 72,4%..1200 μαθηματικοί, 72,4%.900 αγγλικών, 72,4%, 650 μουσικοί, 72,4%, 500 πληροφορικών, 72,4%..Οι αριθμοί που παραθέτω ανά ειδικότητα είναι τυχαίοι προσεγγιζοντας όμως την πραγματικότητα.... Μού φαίνεται απολύτως δίκαιο και λογικό...
Είναι απολύτως δίκαιο και λογικό! Το θέμα είναι: εκεί στο Υπουργείο ακούει κανείς; Νομίζω ότι έχουν απολέσει προ καιρού την αίσθηση της λογικής...
δεν θα ισχυσει αυτη η ποσόστωση
Για να το δηλώνεις με τόση σιγουριά συνάδελφε, προφανώς γνωρίζεις κάτι παραπάνω, όποτε δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω. Το ερώτημα, όμως, είναι άλλο: Άσχετα με το ατομικό μας συμφέρον, το να ισχύσει αυτή η ποσόστωση δεν θα ήταν το πιο δίκαιο για όλους; Γιατί σε μια ειδικότητα να υπάρξει 100% κάλυψη των οργανικών της κενών και σε μια άλλη 55-60%;; Δεν είναι εξοργιστικό;