0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παραπανω οι αποχωρησεις στους ΠΕ03. Πανω απο 700.
Να θυμίσω ότι αυτά τα νούμερα του πάντα έγκαιρα και ορθά πληροφορημένου Πατρέα είναι πριν τις ανακλήσεις. Για να κάνουμε σωστές συγκρίσεις με τα προηγούμενα.
Εχεις δικιο! Λεει ο πατρεας οτι το 1/4 θα κανει ανακληση.. Οποτε αντι για 8000 αποχωρησεις σε αθμια+βθμια θα φυγουν 6000. Καλα στην αναλογια δεν αλλαζουν και πολλα..
Patreas, έχεις εικόνα για τα υπόλοιπα κενά ή ακόμη και για κατανομές; Όταν λες εκλογές, ξέρεις κάτι;
Ας ξεκινήσω από το τέλος.Όχι, δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο. Ποιος μπορεί να ξέρει άλλωστε, αφού αυτό είναι πρωτοβουλία ενός ατόμου; (Π/Θ) Υπάρχουν διάφορα σημάδια που δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Ένα εξ αυτών θεωρώ ότι είναι και το θέμα των μεταθέσεων που φέτος θα είναι σαφώς αυξημένες, αφού η διαδικασία θα γίνει με τον τρόπο που θα γίνει. Φυσικά αυτό είναι μια παρωνυχίδα, απλώς είναι στο αντικείμενό μας. Υπάρχουν και πολλά άλλα που συντείνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Θα δούμε τι μας επιφυλάσσει το 2021.Για τις κατανομές επαναλαμβάνω ότι δεν έχω εικόνα και δεν πιστεύω ότι θα έχουμε κάτι σχετικά με τις κατανομές πριν από τις ανακλήσεις.Για τα υπόλοιπα κενά δεν έχω (ακόμα) ακριβή στοιχεία, αλλά έμαθα ότι σε απόλυτα νούμερα τρίτοι στη Δευτεροβάθμια έρχονται οι ΠΕ11 (που με παραξένεψε, γιατί περίμενα ότι θα είναι οι ΠΕ04.01).
Σευχαριστουμε Πατρεα! Εμενα με παρεξευνευσε το νουμερο σε ΠΕ03 το περιμενα μεγαλυτερο.. Τωρα για τους ΠΕ11 το βρισκω λογικο γιατι και περσι εφυγαν 200 ατομα οσοι και οι ΠΕ04.1. Κατι φυσικα πολυ θετικο για τους ΠΕ11!
Δεν ειναι ευκολο να αυξανεται τοσο πολυ αντιστοιχα ο αριθμος παραιτησεων των μαθηματικων μιας και καθε χρονο ο αριθμος των εν ενεργεια μαθηματικων μειωνεται και 400 με 600 ατομα! Πριν την εναρξη της κρισης (2009-10) το ΠΕ.03 και ΠΕ.04 ειχε απο 11.000! Η μειωση ειναι τρομακτικη ολα αυτα τα χρονια , ειδικα στο ΠΕ.03. Οσον αφορα γυμναστες σωστα δεν ειναι εκπληξη , στα ιδια ηταν και περσι, λιγο πανω περσι οι φυσικοι, ε φετος ισως τουμπαρε.
Καλή Σαρακοστή σε όλους!Αφου αποχωρούν 1070 φιλολογοι πόσες θεσεις θεωρείται ότι θα πάρουν στην κατανομή;