0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα δες τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Μέχρι τις 18 έχουν οι περιφερειακές διευθύνσεις να καταθέσουν τα κενά.Κάνω λάθος;
Συμφωνώ. Χωρίς παρεξήγηση όμως αλλά κολλάς στη δικιά σου περιοχή. Ετσι δεν καταλήγουμε πουθενα. Θα σου πώ και εγώ οτι όποιον ΠΕ86 ξέρω πάει σε 2-3 σχολεία. Θα σου πώ οτι ποτέ δάσκαλος ακόμα και αν δεν υπάρχουν οι ώρες δεν συμπληρώνει σε άλλο σχολείο, θα μου απαντήσεις εσύ με κάτι άλλο κτλ. Συμφωνώ με οτι είπε ο trust. Αντικειμενικός και δίκαιος υπολογισμός κενών για όλες τις ειδικότητες. Οτιδήποτε άλλο εμπεριέχει αδικίες.
Ας απαντησουν οι «μετριοπαθεις» δασκαλοι του forum...Ωραια η προπαγανδα των δασκαλων αλλά...Για αυτο λοιπον λεω και επιμενω: θρασος και αμετροεπεια!Θα δεχτω να παρουν 9000 δασκαλους αλλά τελος οι αναπληρωτες!Οι υπολοιποι δασκαλοι να γινουν σερβιτοροι. Να τους το πουν κιολας.ΠΑΣΑΔ, καντε screenshot και το μηνυμα μου.Αλλα βρισκουν και τα κανουν.Λοιπον, προταση: Φυσικη στα δημοτικα απο Δ ταξη. Μαθηματικα το ιδιο. Ετσι κι αλλιως, μαθηματικα και φυσικη εχουν αγνοια.
Αιτήματα ειναι βρε συνάδελφοι, γιατί αρπαζόμαστε;Καλά κάνουν και θέλουν 4500. Με τη λογική της ισοκατανομής, και λίγα ζητάνε...