0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με τη λογικη ομως των 10500 διορισμων για ολους πολλα ζητανε συναδερφε. Κ ειλικρινα θα συμφωνησω με αρκετους εδω μεσα για το οτι δεν υπολογιζονται με τον ιδιο τροπο κενα πρωτοβαθμιας κ δευτεροβαθμιας.
Το πόσοι είναι οι διορισμοί συνάδελφε δεν αφορά τους δασκάλους, αυτό είναι πρόβλημα του υπουργείου. Δηλαδή όταν εκφράζω κλαδικό αίτημα θα υπολογίζω και τις θέσεις των άλλων για να διατυπώσω την επιθυμία μου;
Όταν πρότεινα να μπούνε οι καθηγητές στα δημοτικά, προκειμένου να κοπεί η φόρα των δασκάλων, κάποιοι εδώ μέσα μου ορμήσανε. Άντε να δούμε τωρα τα αποτελέσματα των κατανομών.υ.γ. Προσωπικά δε με επηρεάζει καθόλου το πόσους θα πάρουν και από που.
Η τοποθετηση αυτη ερχεται ως απαντηση στην (προκλητικη) απαιτηση τους να διοριστουν ολοι εναντι ελαχιστων των αλλων ειδικοτητων.Μην κανετε οτι δεν καταλαβαινετε.Προφανως και υπαρχουν αναγκες στα δημοτικα σχολεια.
Νομιζεις οτι αποδομεις.Η πραγματικοτητα ειναι μία.Εχουμε 10.500 επικειμενους διορισμους.Αριθμος ειναι αυτος. Με αριθμους θα διοριστεις εσυ κι εγω.Ιση κατανομη σημαινει ιση κατανομη.Εχουμε 2 βαθμιδες εκπαιδευσης.Εκει πρεπει να μοιραστει στα ισια η κατανομη.Θες ποσοστο; 50% με 50%!Και αφου δικαιο ειναι το συμφερον μου, καθε κουβεντα ειναι περιττη.Και ειδικα η κουβεντα των δασκαλων! Γιατι αυτοι ξεκινησαν (αν θυμασαι) τις εμπρηστικες δηλωσεις, ηδη απο την Α φαση των αναπληρωτων....Αγνόησέ με (ειμαι σοφιστης)