0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξεκάθαρα όχι. 1000%. Τα κωλύματα διορισμού αναφέρονται ξεκάθαρα στον δημοσιουπαλληλικό κώδικα. Επίσης όταν κάτι γίνεται με την νόμιμη κάλυψη του συνδικαλιστικού μας οργάνου απαγορεύεται οποιαδήποτε εκδικητική πράξη του υπουργείου. Με όλο το συμπάθειο και βάζω και εμένα μέσα. Έχουμε γίνει τόσο χέστ.... (και εγώ το ίδιο) που φοβόμαστε πως αν συμμετέχουμε σε μια αποχή δεν θα μας διορίσει; Έλεος.
Νομίζω η συνάδελφος εννοεί αν ένας αναπληρωτής απέχει από την αξιολόγηση αν θα έχει αυτό επίπτωση στη δυνατότητα διορισμού του. Μου φαίνεται τρομερά ακραίο κάτι τέτοιο, ίσως και παράνομο (δεν το γνωρίζω αυτό, αλλά έτσι νομίζω).
Αν εννοει αυτο σιγουρα οχι οπως λεει και οι συναδελφοι!Ετσι κι αλλιως το υπουργειο δεν απειλεισαι κανενα ειπε απλα οτι δεν θα σε ανεβασει σε θεση ευθυνης και αυτο φανηκε σαν τεραστια προκληση που να τολμουσε να ξεστομισει κατι αλλο..
Ευχαριστούμε. Μόλις αποδείχθηκα λάθος! Θα πάρουν λοιπόν έναν πληροφορικό.
Εγώ κρατάω ένα άλλο στοιχείο από ολα αυτά: πέρυσι στη Λάρισα υπήρχαν 24 υπεράριθμοι πληροφορικής και φέτος ένα κενό. Μήπως οι αλλαγές που είχαμε στο ωράριο, μειώσουν αρκετά τους υπεραριθμους στο κλάδο μας; Και εμφανιστούν και κενά σε κάποιες περιοχές της δευτεροβάθμιας
Συγγνώμη, είδα καλά; Στη Λάρισα(!) 78 (!) κενά φιλολόγων. Υπάρχουν 78 φιλόλογοι που θέλουν να πάνε στη Λάρισα ή θα κοντέψει να ανοίξει και για διορισμούς; Στους ΠΕ02 δεν έμπαινε κάποιος ούτε στην περιφέρεια Θεσσαλίας μέχρι πριν δύο χρόνια.
Μην αφήνετε τον φόβο να ριζώνει τόσο βαθιά στις ψυχές σας. Μη διαιωνίζουμε και εδώ αυτή τη θλιβερή πιθανότητα. ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ να γίνει αυτό ποτέ θα αφήσουμε τα κοκαλακια μας έξω από το υπουργείο θα κατασκηνώσουμε για χρόνια αν χρειαστεί