0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
https://www.esos.gr/arthra/67741/7024-ta-organika-kena-stin-protovathmia-ekpaideysiΑυτά είναι τα κενά του 2020. Πώς εκεί είναι 441 τα κενά στους ΠΕ06 και μετά και τις φετινές αιτήσεις συνταξιοδότησης που είναι 190 τα κενά είναι 435 σύμφωνα με τον Παληγιάννη? Κάτι υπολογίζω λάθος? Άλλα τα οργανικά κενά για μετατάξεις και άλλα τα οργανικά κενά για μεταθέσεις? Help anybody...
Ο αριθμός των δασκάλων πάντως που είναι κρίσιμο μέγεθος είναι χαμηλότερος από το αναμενόμενο. /quote]Πέρσι ήταν 4200 και φέτος πήγαν με τις συνταξιοδοτήσεις των δυο ετών (περσινη -φετινή) στις 6750. Ποσο θα έπρεπε να πάει ;
Παράθεση από: Blake στις Μαρτίου 22, 2021, 08:28:20 pmΟ αριθμός των δασκάλων πάντως που είναι κρίσιμο μέγεθος είναι χαμηλότερος από το αναμενόμενο. /quote]Πέρσι ήταν 4200 και φέτος πήγαν με τις συνταξιοδοτήσεις των δυο ετών (περσινη -φετινή) στις 6750. Ποσο θα έπρεπε να πάει ;4300+900+2600 Κάνε τον λογαριασμό. Πλεονασματικες ήταν μόνο 3 περιοχές Ημαθία, Πέλλα και Πιερία απ' όσο θυμάμαι. Άρα κάτι πάει στραβά. Επίσης σε ΠΕ 06 τι έχει γίνει; Λιγότερα από πέρσι ενώ έχουν άλλες τόσες συνταξιοδοτησεις;
Ο αριθμός των δασκάλων πάντως που είναι κρίσιμο μέγεθος είναι χαμηλότερος από το αναμενόμενο. Δύσκολα θα μπορέσει να υποστηριχθεί ακόμα και αίτημα για παραπάνω από 4000 θέσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι θα ικανοποιηθεί και ένα τέτοιο νούμερο τελικά. Την κατανομή των νηπιαγωγών νομίζω λίγο πολύ την φανταζόμαστε όλοι στο περίπου και δεν νομίζω να πέσουμε έξω. Τα κενά των αγγλικών είναι αναμενόμενα, όπως και αναμενόμενος είναι ένας σημαντικός αριθμός θέσεων. Το πολύ ενδιαφέρον νομίζω είναι τα κενά των μουσικών. Είναι τόσα πολλά, που ενδεχομένως θα θέσουν όρια για πολλές άλλες ειδικότητες.
Το θεμα ειναι να βγουμε κ τα κενα στη δευτεροβαθμια για να εχουμε ολοκληρωμενη εικονα. Αυτα γνωριζει κανενας ποτε θα κοινοποιηθουν?
Εσύ μια χαρά τα λες... Ο Παλληγιάννης γράφει ότι να'ναι κατά λάθος ή εσκεμένα για να ευνοηθούν οι δάσκαλοι προφανώς
4300+900+2600 Κάνε τον λογαριασμό. Πλεονασματικες ήταν μόνο 3 περιοχές Ημαθία, Πέλλα και Πιερία απ' όσο θυμάμαι. Άρα κάτι πάει στραβά. Επίσης σε ΠΕ 06 τι έχει γίνει; Λιγότερα από πέρσι ενώ έχουν άλλες τόσες συνταξιοδοτησεις;