0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν, ας κάνω ένα σενάριο κατανομών (ΣΕΝΑΡΙΟ, ΟΧΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ) που νομιζω ότι δεν θα συναντούσε πολλές διαμαρτυρίες βάσει των δεδομένων που έχουμε, δηλαδή τα κενά της α΄ βθμιας και τις παραιτήσεις και όσα κενά της β΄ θμιας ξέρουμς. Αν χονδρικά, ήταν:1) περίπου 4000 οι δάσκαλοι (βάλτε + ή - 200, χονδρικά μιλάμε),2) 1100-1400 οι νηπιαγωγοί (μεγάλο εύρος, αλλά είναι σχεδόν απίθανο να φύγει από εδώ),3) 2700-3000 τα ΠΕ02, ΠΕ03 και Π04 που σε γενικές γραμμές θα ήταν επίσης ευχαριστημένοι. 4) 350 Αγγλικών που επίσης φαντάζομαι θα ήταν ευχαριστημένοι. 5) ΠΕ89: 300 υποθέτω θα ήταν ευχαριστημένοι. 6) ΠΕ86: 200, φαντάζομαι και εδώ ευχαριστημένοι, βάσει του ότι δεν τους έδωσαν ποτέ οργανικές στην α΄ βμια και αυτό έχει πρακτικά λήξει ως πιθανότητα. 7) ΠΕ11: Εδώ δεν έχω καταλάβει τι θα θεωρούσαν λογικό, να πω 200 χάριν της κουβέντας;; και ας με διορθώσουν. Αυτά στα MAXIMA βγάζουν 9450, επομένως μπορεί και λιγότερο αν πάει προς τα minima, με λίγο γκρίνια ίσως, αλλά ανεκτά. Ας πούμε 9000 χονδρικά και άλλες 1500 θέσεις διαθέσιμες. Οι υπόλοιποι ξενόγλωσσοι πλην αγγλικών έχω καταλάβει ότι περιμένουν λίγα πράγματα από σχετικά posts, για τις άλλες ειδικότητες δυστυχώς δεν έχω γνώση τι θέλουν ή τι αναμένουν, αλλά όπως είπα υπάρχουν χονδρικά 1500 θέσεις. Και οι μεγάλοι χαμένοι, πλην πληροφορικών, οι συνάδελφοι για τους οποίους δεν δημιουργήθηκαν ποτέ θέσεις στην α΄ βθμια. Τελικά μπορεί να μην είναι και πολύ δύσκολη η κατανομή!! να τους την στείλουμε ως πρόταση του pde!
Επίσης καλλιτεχνικων (ΠΕ08) και θεατρολογοι δεν έχουν καν οργανικά κενά ενώ παίρνουν πάρα πολλούς αναπληρωτές... Είναι επίσης καθηγητές γερμανικων, γαλλικων αλλά με πολύ λίγες προσλήψεις σαν αναπληρωτές....
ακόμα και να ικανοποίησει όλες τις μεταθέσεις, δεν νοίζω ότι θα παίξει κάποιο ρόλο στους διορισμούς, αφού οι διορισμοί είναι συγκεκριμένες: 10.500
1) Η παρατήρηση του Victor είναι σωστή, το περιμένουμε αύριο. 2) Τα νούμερα του Serraiou "Συμφωνω μαλιστα Γαλλικα, Γερμανικα, Ισπανικα, Ιταλικα πανω απο 200 θεσεις δεν ειναι, ΠΕ78+ΠΕ80 πανω απο 200 δεν θα ειναι. Οι ΠΕ91+ΠΕ08 δεν νομίζω να ειναι πανω απο 150", είναι 550. 3) Kapoios α) διορθώνω τους μουσικούς σε + 100 (400 δηλαδή, δεν ξέρω αν και οι ίδιοι περιμένουν κάτι περισσότερο). β) για τις ειδικότητες της α΄ βμιας είπαμε ότι είναι οι μεγάλοι χαμένοι. Δεν νομίζω ότι περιμένει κανείς πλέον την ίδρυση οργανικών.4) Dimeos, μένουν χονδρικά και 800 θέσεις για τις τεχνικές ειδικότητες. Εκτιμάς ότι θα πάρουν ή περιμένουν περισσότερες;; Συμφωνούμε τώρα; να το στείλω στο υπουργείο;;;
Δεν θα αυξηθούν οι συνολικοί διορισμοί. Ακριβώς για αυτό λέω αν δούμε αύριο οτι δίνει μετάθεση σε 3800 ΠΕ70 και 1200 ΠΕ60 αυτά τα νούμερα δείχνουν οτι οι διορισμοί ΠΕ70+ΠΕ60 θα είναι max 5000. Αρα οι δυο προκηρύξεις θα μοιραστούν 50-50. Αν δώσει μετάθεση σε 5000 ΠΕ70 αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα πάρει η 1ΓΕ πάνω απο 50%.
σίγουρα ότι αν δεν ικανοποιήσει όλες τις μεταθέσεις μα ένα συγκεκριμένο αριθμό, έχεις δίκιο. Αν όμως τις ικανοποιήσουν όλες, δεν νομίζω ότι σημαίνει υποχρεωτικά ότι η 1γε θα πάρει πάνω από 50% (αυτό μπορεί να συμβεί έτσι κι αλλιώς).
Έχεις πολύ μεγάλο φάουλ. Δεν υπάρχουν τόσοι ΠΕ70 για μετάθεση. Η Α Αθήνας πέρσι έδωσε κενά για μετάθεση και δεν καλύφθηκαν. Πέρα από βόρεια Ελλάδα που περιμένουν αρκετοί οι υπόλοιπες περιοχές είναι άδειες από ΠΕ70 όποιος ήθελε πήγαινε και πέρσι και προπερσι και παραπροπερσι. Ο συλλογισμός σου δεν έχει βάση.