0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
βιολόγοι -25, χημικοί -4Φυσικοι και Γεωλόγοι δεν έχουν
Η διευθυνση ειπε ότι τα εκοψε επειδή έχει πλεόνασμα φυσικών και γεωλόγων τα οποία μηδένισε. Μετα έστειλε διευκρίνηση στο υπουργείο ότι τα έκοψε επειδή το πλεόνασμα των Φυσικών δεν είναι πραγματικό αφού οι Φυσικοί είναι τοποθετημένοι στα σχολεία (σε θέσεις βιολόγων), αλλά ζήτησε να διορθωθούν αν εχουν κάνει λάθος.Η περιφέρεια επικαλέστηκε αβλεψία (αφού πρώτα τα αύξησε λίγο, ακόμα -2)Το υπουργείο δεν μας έχει στείλει έγγραφο ακόμα, αλλά τα σωστά έχουν καταχωρηθεί.Αν δεν βγάζουν νόημα οι εξηγήσεις μου είναι εσκεμμένο
Πάντως κ εμένα μου κάνει εντύπωση ο αριθμός 435 για αγγλικούς στη πρωτοβάθμια όταν οι προσλήψεις αναπληρωτών ήταν 1153 μόνο για τα Δημοτικά. Κάτι δεν πάει σωστά. Αν υπολογίσω τις συνταξιοδοτησεις και στις δύο βαθμίδες θα έπρεπε να πάρει τουλάχιστον 400-450 αγγλικούς. Το νούμερο δεν είναι τυχαίο αφού άλλαξαν από φέτος τα ωρολόγια προγραμματα και τα αγγλικά είναι υποχρεωτικό μάθημα στο Λύκειο. Να μην μιλήσω και την εφαρμογή του προγράμματος στα νηπιαγωγεία. Κάτι δεν μας λέει σωστα ο κ. Πάληγιαννης.. Αλλιώς ας μου δικαιολόγησει και τους 1153 αναπληρωτές φέτος..
Επίσης ποιος κατέβασε την ένσταση; Πήρατε αριθμό προτοκωλου για το αίτημα σας;Δλδ απλά με ένα τηλέφωνο ζήτησαν συγνώμη πήραν περιφερειακό διευθυντή και πήρε την ευθύνη μόνος του να το αλλάξει;
Οχι ένσταση. Διαμαρτυρία διόρθωσης στείλαμε. Δεν κρατώ εγώ τα πρωτόκολα. Η διεύθυνση ζήτησε την διορθωση και η περιφέρεια και το υπουργείο την δέχτηκε. Ναι σε μια μέρα