0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μην ξεχνάτε ότι των διορισμών προηγούνται οι μετατάξεις. Σε ορισμένες κοινές ειδικοτητες η δευτεροβάθμια έχει πλεόνασμα, όποτε μπορεί να διοχετευτούν στην πρωτοβάθμια και να μειωθούν τα κενα
Μην ξεχνάτε ότι των διορισμών προηγούνται οι μετατάξεις. Σε ορισμένες κοινές ειδικοτητες η δευτεροβάθμια έχει πλεόνασμα, όποτε μπορεί να διοχετευτούν στην πρωτοβάθμια και να μειωθούν τα κενα. Επίσης υπάρχουν και οι μετατάξεις από κλάδο σε κλάδο και υπάρχουν δευτεροβάθμιοι που έχουν και πτυχίο δασκαλου
Και κάπως έτσι, περασε και αυτή η μέρα... Άντε να δούμε τι θα γίνει αυριο!(Ένα σχόλιο για την ανακοίνωση της ΠΕΑΔ: Γενικά, διαθέτουν πληροφορές και έχουν πέσει μέσα σε πολλά που έχουν πει φέτος. Μακάρι να έχουν δικιο για τον αριθμό των οργανικών στη
Θυμασαι σε τι επεσε μεσα; Γιατι εγω οσο θυμάμαι διαβαζε Patrea και μετα εκανε ανακοινωσεις
Ας πούμε, τις προσλήψεις αναπληρωτών στην πρώτη φάση φέτος. Στους ΠΕ02 και ΠΕ03 ήταν μεσα. Μιας και τον ανέφερες, Patreas, why have you forsaken us?
Κι εγω αμφιβαλλω για σενα, αλλα δεν αφορα κανεναν.Σεναρια ξερω κι εγω να κανω.Θα μας πεις για τα 1250 πλεονασματα των ΠΕ86;Ή δεν σε συμφερει;Απ’ο,τι εχεις πει, εισαι ενας διορισμενος ΠΕ86...Στους πλεοναζοντες εισαι...;
Για να σταματήσει το αστείο με τις πλεονάζουσες ειδικότητες, όσον αφορά τις κοινές ειδικότητες τουλάχιστον:1. Ιδρύει όλες τις απαραίτητες οργανικές στην πρωτοβάθμια.2. Τις δίνει ως κενά για μεταθέσεις3. Δίνει το δικαίωμα σε όσους θέλουν από τη δευτεροβάθμια να κάνουν μετάταξη, στην ίδια διεύθυνση που ανήκουν τώρα (να το τηρήσουν όμως, όχι όπως στις μετατάξεις του 2013 που υποτίθεται αυτό θα γινόταν κι όλοι πήγαν σπίτι τους).4. Δίνει το δικαίωμα σε όσους θέλουν να μεταταγούν σε φορείς, να μεταταγούν μόνιμα εκεί, αφήνοντας την οργανική τους.5. Υποχρεωτική μετάταξη όσων έχουν μείνει ως υπεράριθμοι, πάλι στην ίδια διεύθυνση που ανήκουν (προφανώς της άλλης βαθμίδας).Και μετά θα δεις ποιοι πλεονάζουν και ποιοι έχουν ανάγκες.