0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
54 οργανικες θεσεις που ειναι καλυμένες όλες?Αρα αλλες 30 κενες? σωστά?συμπληρωνουν από την δευτεροβάθμια σε αυτες?
Κι εγω αποπηρα εναν δασκαλο που εγραφε για 1000 οργανικες στους υπευθυνους ολοημερου.Εβλεπα μια scifi ταινια.Την διακοπτω.
Και οι πλεονάζοντες της δευτεροβάθμιας τι θα κάνουν; Κάθε χρόνο αρκετοί διατίθενται στην πρωτοβάθμια της Δυτικης
Θα φτιαξουμε ομαδες 1354 σχολειων για να πηγαινουν!
ξερεις πόσες υπαρχουν?Νομιζω ειναι περισσότερες
Ξερω...Ωραιο το χιουμορ σου. Εισαι καλυτερος απο αυτο, ομως.Ο λογος ειναι οτι τοσα χρονια (τοσα χρονια !!!!!) τα οργανικα κενα ειναι στα ταρταρα!!!Στο πατωμα!!!Εχουν φυγει 30000 ανθρωποι!!!Τα οργανικα κενα ειναι 2700!Αυτο ειναι το προβλημα μου.
Δε θα θέλατε να είστε στη θέση αυτών που αλλάζουν 3 σχολεία σε μια μέρα, πίστεψε με. Εδώ στη δευτεροβάθμια σε 2ο σχολείο σας στέλνουν και σκούζετε. Καλά για τους δασκάλους δεν το συζητώ καν. Ανήκουστο.
Ξερω...Ωραιο το χιουμορ σου. Εισαι καλυτερος απο αυτο, ομως.Ο λογος ειναι οτι τοσα χρονια (τοσα χρονια !!!!!) τα οργανικα κενα ειναι στα ταρταρα!!!Στο πατωμα!!!Εχουν φυγει 30000 ανθρωποι!!!Τα οργανικα κενα ειναι 2700!Αυτο ειναι το προβλημα μου.Καληνυχτα και κουραγιο σε ολους!!Τα πραγματα ειναι σκατα!!! Μας δουλευουν! Εμεις ειμαστε ποντικακια. Οι αρουραιοι ακονιζουν τις δονταρες τους!
Δε το ανοίγει....
https://drive.google.com/file/d/13DaY5B4yvulhdvvAS6flYIb2PwZfV0eq/view?fbclid=IwAR36KJclkYltsVd0wpVeFB57sAx4HIws1tBHc6QryvBnjbTPOHJg4UkFHR8