0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προφανώς η ΠΕΑΔ κατάλαβε την κοτσάνα που έγραψε για 13.000 οργανικά μονο στη
To σχολειο για την ΠΕΑΔ ειναι ΠΕ 02, 03, 04 στην ανακοίνωσή της ....δεν έχει άλλες ειδικότητες....για τον Φασφαλή ειναι δάσκαλοι και νηπιαγωγοί για το Υπουργείο το σχολειο ειναι μόνο αναπληρωτές ....βολεύουν και δεν κοστίζουν
Οι ΠΕ06 θα έχουν την τιμητική τους. Κάτω από 400 με τίποτα. Το ίδιο και οι ΠΕ79.Θα κάνω κι άλλη μια πρόβλεψη. Οι ΠΕ04 θα έχουν σαν σύνολο, εξαιτίας των κενών των βιολόγων, περισσότερους διορισμούς από τους μαθηματικούς!
Όχι και 160 Αγγλικών βρε συνάδελφε!!! Πώς το βλέπεις, 4500 δάσκαλοι, 2000 φιλόλογοι και 2000 μαθηματικοί;
Με 700 εως 800 οργανικά κενά σε ΠΕ και ΔΕ και 2.100 προσλήψεις αναπληρωτών το 2020/2021. το λογικό και δίκαιο είναι να προσλάβει από 600 εως 700 άτομα.
Πως γίνεται ομως στα περισσότερα γυμνασια να συμπληρώνουν με ώρες ιστορίας γιατι δεν φτάνουν οι δικές τους; Σε κάθε γυμνάσιο χάνεται απο μίσος έως ενας φιλόλογος λογω των ξενόγλωσσων ειδικοτήτων!
Καλημερα και χρονια πολλα! Αφου ολοκληρωθηκαν κ οι μεταθεσεις, τι περιμενουμε απο δω κ περα μεχρι την πολυποθητη κατανομη? Το ιδανικο θα ηταν να εχουμε μια επισημη ενημερωση αλλα αυτο δε φαινεται πιθανο
Συνάδελφοι, συγχωρέστε με, δεν είμαι Αγγλικών και δε γνωρίζω. Ρωτάω για μια μαθήτριά μου επειδή δεν ήθελα να ρωτήσω την ίδια και να τη φέρω σε δύσκολη θέση. Κι εμένα λίγες μου φαίνονται οι θέσεις που είπα αλλά με αυτούς όλα τα περιμένεις πια. Μπράβο, μακάρι να πάρουν πολλούς Αγγλικών και γενικά ξενόγλωσσων (και γενικά απ'όλους)