0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και για σενα, menandre, το σχολειο ειναι ο,τι πει ο Παυλακης, ο Σαρηγιαννης ...
Το 64% θα είναι συνολικά όσοι θα διοριστούν στην πρωτοβάθμια .
Ο λογος που το ανεβασα ειναι αυτος. Οτι μου εκανε εντυπωση οτι τονιζει μονο 3 ειδικοτητες, θα μπορούσε να ειναι πιο γενικη ανακοινωση και ποιο ενωτικη.. Φυσικα υπαρχουν ειδικοτητες που ειναι πλεονασματικες αλλα μονο εγω σαν Serraios και καθε Serraios μπορει να πει να δωσει μηδεν διορισμους σε ΠΕ06,ΠΕ86,ΠΕ11 που εχουν 2000+ ατομα πλεονασμα και να τους απολυσουν μαλιστα για να προσλαβουν μονο ΠΕ03 Aλλα οταν εισαι συνδικαλιστικος κλαδος και λες οτι εισαι για ολη την βθμια πρεπει να μιλάς για ολες τις ειδικοτητες..
Οπότε λογικό ακούγεται. Ευχαριστούμε και πάλι.
Τα κενά στη δευτεροβάθμια είναι πολύ παραπάνω από αυτά που λέτε εδώ. Περιμένουμε τα επίσημα από το υπουργείο.Πότε τα περιμένουν;
Συνάδελφοι στο παρακάτω link έχει ενα αρχείο με τις αιτήσεις μετάθεσεις για όλες τις ΔΔΕ εκτός της Λευκάδας, για όλες τις ειδικότητες με περιοχές προτίμησεις. Δεν ξέρω αν είναι χρήσιμο σε κάτι αλλά το αναρτώ για όποιον θέλει. (τα αρχεία τα συγκέντρωσε ο συνάδελφος notaki και μου τα έστειλε).
Δε φαίνεται να λείπει μόνο η Λευκάδα. Για παράδειγμα δεν έχει καθόλου Πειραιά. Ούτε Α ούτε
Και οι ξενόγλωσσου πτυχίο φιλολογίας έχουν, απλά άλλης γλωσσας