0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε ξέρω αν το 3. Μετατάξεις είναι υποχρεωτικό να γίνει; Γιατι αν γίνει αυτό τότε το 4. Διορισμοί για καμία 10ετία στο κλάδο μας.Θα έρθουν κάποιοι από δευτεροβάθμια στη πρωτοβάθμια, θα πιάσουν τις οργανικές, θα παίρνουν απόσπαση σε φορείς και θα μπλοκάρουν και την πρωτοβάθμια. Και σε καμιά 15 ετία, θα ξεμπλοκάρει το σύστημα και θα μπορεί να κάνει διορισμούς και σε ΠΕ86.
Μην το λες. Αυτοί έτσι κι αλλιώς μπλοκάρουν τις οργανικές αυτή τη στιγμή. Και νομίζω ότι δε φτάνουν. Οι αποσπάσεις πρέπει να σταματήσουν, το έχω πει κι εγώ. Μετάταξη μόνιμη ή στοπ.
To πιο σωστό θα ήταν μετάταξη μόνιμη (εννοείται στο φορέα), έτσι θα είχε ξεμπλοκάρει το όλο το σύστημα.
Μα οι περισσότεροι πιστεύω αυτο θα ηθελαν, μόνιμη μετάταξη στον φορέα που παιρνουν τοσα χρονια αποσπαση. Απορω γτ δε το κανουν να τελειωνουμε.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε 3-4 χρονια στην ειδικη αγωγη στη δευτεροβαθμια θα ψάχνουν πάλι για εκπαιδευτικους...Όλοι θα παρουν μετάθεση ή απόσπαση στη γενικη... Οποτε πάλι στην ειδικη δευτεροβαθμιας θα εχουμε κενα..
Καλησπέρα σας . Οι διορισμοί θα γίνουν όλοι μαζί το καλοκαίρι .Δεν θα υπάρξει μια ή δύο φάσεις . Και ναι, έχω πληροφόρηση πάνω σε αυτό ,οι κατανομές ακόμα τίποτα .
Για την αποφυγή απογοήτευσης μην κάνετε όνειρα για 10500. Κατανομή δεν υπάρχει ακόμα . Στο τμήμα διορισμών γίνονται συζητήσεις. Ανακοινώσεις μετά τις ανακλήσεις Το τμήμα διορισμών θα ζητήσει από τις δ ι δ έ να στείλουν ξανά τα οργανικά κενά και θα κορυφωθούν οι συζητήσεις για την κατανομή. Διορισμοί θα γίνουν αλλά η οικονομία έχει βουλιάξει.Το λοιπόν.. 5250 για να μην υπάρχει απαισιοδοξία μετά.
το τμήμα διορισμών δεν έχει ιδέα για τίποτα
Αυτό έλειπε να νομίζουμε ότι έχει.