0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα οργανικά των 6θέσεων δημοτικων με 50 μαθητές μετράτε εκεί στην Πρωτοβάθμια και γελάνε και οι πέτρες...
Επειδή οι ημέρες είναι κρίσιμες ως τον Ιούνιο και το βαθύ καλοκαίρι, επειδή πάμε για τις 1100 σελίδες στο νήμα και επειδή μπαίνουν στο pde πάρα πολλοί συνάδελφοι για να ενημερωθούν καθημερινά - συνάδελφοι που δεν το γνώριζαν μέχρι τώρα, όμως έχουν εκλείψει όλες οι άλλες πηγές πληροφόρησης και μπαίνουν με πραγματική αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι... Κάνω λοιπόν έκκληση στους εκλεκτούς συσχολιαστές να μη γεμίζουν το νήμα με αντιπαραθέσεις άνευ ουσίας, ενίοτε και προσωπικές. Υποθέτω ότι οι εικασίες, οι πληροφορίες, οι ελπίδες ακόμα και οι φρούδες είναι θεμιτό να κατατίθενται αλλά μέχρι εκεί. Και υπενθυμίζω τη ρήση του γκουρού Πατρέα: να μη νομίζουμε ότι επηρεάζουμε εκείνους που παίρνουν τις αποφάσεις, ας εκφράζουμε απλώς τους ευσεβείς πόθους μας ...
Το 64% θα είναι συνολικά όσοι θα διοριστούν στην πρωτοβάθμια .
Απομένει η δημιουργία κάποιων οργανικών αλλά και πάλι δεν θα έχει ιδιαίτερη μεταβολή.
Επειδή είμαι κι εγώ καινούρια στο forum, μιας και μετά από 13 χρόνια εργασίας σε άλλο κλάδο, αποφάσισα να ασχοληθώ με την εκπαίδευση , προσυπογράφω την ανάρτηση του συναδέλφου. Με βοηθούν πολλές αναρτήσεις να καταλάβω τι συμβαίνει (έκανα ένα μήνα να καταλάβω τι είναι απω και αμω..., ακόμη δεν έχω καταλάβει τι ειναι ζεπ;; ετσι λέγεται; ούτε μναε). Για άλλες βέβαια ακόμη δεν καταλαβαίνω τη σκοπιμότητά τους... είναι ένα ολόκληρο σεμινάριο όλα αυτά. Για να κάνω όμως ενα ρεζουμέ του θέματος και να διατυπώσω την απορία μου: θα γίνουν κάποιες προσλήψεις, οκ, θα είναι συγκεκριμένος αριθμός στην κάθε ειδικότητα, οκ. Πόσο μεγάλη διαφορά έχει για τον κάθε κλάδο αν θα πάρουν 10,20,50 ή 100 άτομα παραπάνω, τη στιγμή που ο κάθε πίνακας περιλαμβάνει χιλιάδες ή δεκάδες χιλιάδες υποψήφιους;;; Επίσης, πόσο μεγάλη διαφορά έχει αυτό με τα οργανικά κ τα λειτουργικά, από τη στιγμή που πάλι τα κουκιά είναι μετρημένα. Αυτό επηρεάζει μόνο όσους είναι πχ στη θέση 500 και φοβούνται ότι θα διοριστούν 450, σωστα; το νούμερο ειναι μονο ενδεικτικό για να μην παρεξηγούμαι. Υπάρχει κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω ;
Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;Αυτό το ζήτημα ενδιαφέρει αρκετό κόσμο.Πες σε ποιους κλάδους και περίπου πόσες.Αν ξέρεις λυπήσου μας και πες αλλιώς λυπήσου μας και μην ποστάρεις τίποτα σχετικό αφήνοντας το στη μέση.Ευχαριστώ και για τα δύο.
Δεν βλέπεις να απαντώ;
Πληροφορική δεν ξέρω αν θα συσταθούν.