0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι δε μου ανοίγει ο σύνδεσμος. Εάν κάποιος άλλος έχει τα κενά και μπορεί να τα παραθέσει πάλι, θα του ήμουν ευγνώμων.
Ακριβώς. Στους ΠΕ04.02 που με ενδιαφέρει, από τα 334 κενά, τα 98 βρίσκονται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη. Το 30% κενών δηλαδή. Δε μιλάω γενικά για στεριά. Αν λοιπόν καλύψει κοντά στο 70% που ακούγεται, θεωρώ πως θα δοθούν αρκετές θέσεις και στις μεγάλες πόλεις. Αλλιώς δε βγαίνουν τα νούμερα. Το ίδιο ισχύει και για ΠΕ02, 03, 04.04 κ.ο.κ μετά από τόσα χρόνια αδιοριστίας και συντάξεων
Σε μαθηματικούς χημικούς και βιολογους με βάση τους πίνακες τα κενά σε Αθήνα και μεγάλες πόλεις είναι πάρα πολλά. Εύχομαι έστω και αναλογικά να δοθούν αρκετά. Μετά από 14 χρόνια αναπλήρωσης δεν είμαστε 25αρηδες για να ξεκινήσουμε νέα ζωή μακριά από τις οικογένειες μας.
Με τους διορισμούς δηλαδή, καλύπτονται τα οργανικά κενά και ως εκ τούτου και οι θέσεις αναπληρωτών της περσινής σχολικής χρονιας. Κάνω λάθος; Για να ξέρουμε εμείς οι αναπληρωτές πως να κάνουμε τις δηλώσεις για φέτος...
Ακριβώς. Στην
Μπορεί να μην τα δώσει καν για διορισμό ή να δώσει ένα μικρό ποσοστό αυτών, δίνοντας ταυτόχρονα πολλά κενά στα νησιά. Η μόνη περίπτωση να δώσει όλα τα κενά είναι αν υπάρξει κάλυψη 100% σε κάποια ειδικότητα.
Θεωρώ πως θα δώσει ένα ποσοστό. Δε γίνεται αλλιώς. Έγραψα παραπάνω πως Αθήνα, Θεσσαλονίκη έχουν το 30% των κενών των χημικών. Αν δεν τα ανοίξει καθόλου, θα πρέπει σε όλη την υπόλοιπη να κάνει 100% κάλυψη, πράγμα που δεν είναι λογικό. Πάντα θεωρώντας πως οι διορισμοί θα αγγίξουν το 70% των οργανικών κενών.
Και εμένα το ίδιο με ενδιαφέρει. Αλλά δεν θέλω μεγάλη πόλη, νησί θέλω . Αυτά τα κενά που αναφέρονται στον πίνακα είναι σίγουρα; Υπάρχει περίπτωση οι θέσεις που θα δοθούν να είναι παραπάνω ή παρακάτω;