0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάλι το θεωρώ δεδομένο ότι θα ξεκινήσει με 100% κάλυψη των απομακρυσμένων περιοχών για τη δικιά μου ειδικότητα (ΠΕ02).
Για ΠΕ02 συμφωνω και εγω. Ειδικα Δωδεκανησα Κυκλαδες ειναι αδεια εντελως
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς λειτουργεί η κλήρωση για ισοβαθμούντες? Τι γίνεται με αυτόν που κληρώνεται το όνομά του και τι με αυτόν που δεν κληρώνεται??
Δεν κληρώνεται το όνομα κάποιου και κάποιου άλλου όχι.. Ας υποθέσουμε ότι ισοβαθμούν 3 άτομα. Θα γίνει ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των τριών και ο υπολογιστής τυχαία θα τους τοποθετήσει σε σειρά.. Γι αυτό υπάρχουν και οι ομάδες ισοβαθμούντων. Σημειωτέον, ότι κλήρωση γίνεται μεταξύ συναδέλφων που ισοβαθμούν σε όλα!!! Ακαδημαϊκών, προϋπηρεσίας, κοινωνικά.. Σε όλα.!Δηλαδή, αν εμείς οι δύο έχουμε τα ίδια τελικά μόρια και εγώ έχω 1 παιδί και εσείς κανένα, τότε προηγουμαι εγώ και μετά εσείς. Δεν μπαίνουμε σε κλήρωση.
Δικαίωμα αίτησης διορισμού έχουν όλοι;
Κοίτα τώρα τα δεδομένα άλλαξαν λίγο, έχουμε 1374 κενά και θα διορίσει 1346, άρα ουσιαστικά θα καλύψει τα πάντα, εκτός από 28 κενά.
Ε μα, αυτό είναι το θέμα. Με τέτοιο ποσοστό κάλυψης φαντάζομαι ότι όπου υπάρχουν οργανικά κενά θα πάρει έστω και λιγότερα άτομα από όσα αναφέρονται στους πίνακες, αλλά δεν μπορεί να αγνοήσει ολόκληρες περιοχές, όπως φοβάμαι ότι θα κάνει σε άλλους κλάδους.