0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα ελεγε χτες ο victor123 οτι θα βγουν σημερα και μερικοί ελεγαν οτι ειναι αδυνατον..Σευχαριστούμε victor123 για την εγκαιρη και αμεση πληροφορηση!!
Για να διοριστεί το ΕΕΠ στη γενική πρέπει πρώτα να παραιτηθεί; Αυτό καταλαβαίνω διαβάζοντας την προσκληση
Καλημέρα, συνάδελφοι,Θέλω να ρωτήσωκάτι σημαντικό, οι διορισμοί πως θα τρέξουν στο σύστημα; Με τις περιοχές που έχει δώσει στο ΦΕΚ το υπουργείο ; δηλαδή πρώτα Αττική μετά Δ.Ελάδα, Πελοπόννησος, κ.τ.λ. ή αλβαφατικά; Έχει ρωτήσει κάποιος το υπουργείο;Καλή δήλωση προτίμησης και καλό διορισμό!
Χαχα κι εγώ ήμουν από αυτούς! Δεν αμφισβήτησα τον victor, ωστόσο πίστευα ότι θα έβγαιναν και οι οριστικοί και των υπολοίπων ειδικοτήτων.
Mtsag σε ευχαριστώ πολύ! Δηλαδή ξεκινά από τον πρώτο στον πίνακα και κοιτά τις προστιμήσεις του και συνεχίζει με τον ίδιο τρόπο. Αυτό το έχεις επιβεβαιώσει και στο υπουργείο;
Το σημαντικό συνάδελφοι είναι πως αφού ήταν αξιόπιστη η πηγή που ρώτησα στο πότε θα βγούν οι πίνακες, λογικά θα είναι αξιόπιστη και στο οτι οι ορκομωσίες θα γίνουν 9-13 και μάλιστα διαδικτυακά.
Αχ ρωτά την αξιόπιστη πηγή σου κ για τις υπόλοιπες...,Μας έχει φάει η αγωνία!!