0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορεί κάποιος να το ξεκαθρισει αυτό ; Εδώ λέει: Ενότητα 3η. Έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης αλλά δεν μπορούν να αναλάβουν υπηρεσία σεπερίπτωση διορισμού, αν εξακολουθούν να διατηρούν την κάτωθι ιδιότητά τους:(iii) Οι υπάλληλοι που απασχολούνται στο Δημόσιο και τα Κρατικά Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου και ΙδιωτικούΔικαίου με πλήρες ωράριο εργασίας (και άσχετα από τη φύση της σχέσεως που τους συνδέει με το Δημόσιο ή τονομικό πρόσωπο) [άρθρο 35 του ν. 3528/2007 (Α΄ 26)].
Γι οποία απορία σου πάρε τηλέφωνο στο υπουργείο στο τμήμα διορισμών. Είναι οι μόνοι αρμόδιοι να σε κατατοπίσουν σωστα
Είναι ξεκάθαρο ότι όσοι διορίστηκαν πέρυσι με την 3ΕΑ δεν μπορούν να διοριστούν τώρα στη γενική. Επιτρέπεται να διοριστούν όσοι διορίστηκαν την Άνοιξη ως ΕΕΠ. Αν είσαι σε άλλο φορέα του δημοσίου μπορείς επίσης να διοριστείς με την 2ΓΕ.
Κάποιος που διορίζεται τώρα, για να διοριστεί αργότερα σε άλλη θέση στο δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ πρέπει να περάσει 5ετία;
Λοιπόν εδώ είναι ένα κρίσιμο σημείο. Έχω την εντύπωση ότι δεν ισχύει ο πενταετής περιορισμός σε σχέση με το υπόλοιπο δημόσιο, αλλιώς όσοι είχαν διοριστεί στα δικαστήρια και στις φυλακές τα τελευταία δύο χρόνια (και είναι ορισμένοι) δε θα μπορούσαν να διοριστούν τώρα.
Απαιτούνται 5 χρόνια πριν μπορέσει κάποιος να κάνει αίτηση για μετάταξη. Είναι άλλο πράγμα να διοριστεί σε νέα θέση στο δημόσιο, αφού έχει κλείσει έναν χρόνο από τον διορισμό του.
Ευχαριστώ Lasid αν και γνωρίζω την εγκυρότητα των λεγομένων σου έχω μια μικρή ελπίδα ότι κάτι θα μπλοκάρει τους ΕΕΠ λίγο έμεινε
Μέχρι τώρα δεν βλέπω κανένα περιορισμό. Προφανώς αναφέρεσαι στους ΠΕ25 Σχολικούς Νοσηλευτές ε;
Δεν γνωρίζω αν ισχύει και για την εκπαίδευση (1ΓΕ και 2ΓΕ) η 5ετία, αλλού στο δημόσιο ξέρω ότι ισχύει. Όμως ξέρω ότι δεν ισχύει στην περίπτωση όπου η αίτηση έχει προηγηθεί του διορισμού. Δηλαδή π.χ. αν εσύ κάνεις την αίτησή σου για την 1Χ/2021 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, ύστερα κάνεις την αίτησή σου για την 2Χ/2021 και διοριστείς με την 2Χ/2021 όπου υπάρχει η "ρήτρα" της 5ετίας, μετά βγουν τα αποτελέσματα της 1Χ/2021 και είσαι στους διοριστέους, δεν υπάρχει η δέσμευση της 5ετίας γιατί την αίτηση στην 1Χ/2021 την έκανες πριν τον διορισμό σου με την 2Χ/2021 και όχι μετά. Disclaimer: Τα παραπάνω είναι προϊόντα προσωπικής έρευνας, αν σε αφορά άμεσα το θέμα θα πρέπει να τα διασταυρώσεις γιατί εγώ μπορεί π.χ. να τα έχω καταλάβει λάθος.
Η αίτηση διορισμού γίνεται τώρα. Η αίτηση που κάναμε Φεβρουάριο ήταν για κατάταξη σε πίνακες