0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα , εργάζομαι με σύμβαση ΙΔΑΧ σε ΝΠΙΔ , θα μπορέσω να εργαστώ ως αναπληρωτής ( μειωμένου ωραρίου ) σαν δεύτερη εργασία ? Ευχαριστώ ...Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είχα την εντύπωση ότι δεν μπορούσαν να έχουν δεύτερη θέση οι δημόσιοι υπάλληλοι. Γιατί ως ΑΜΩ είσαι δημόσιος υπάλληλος και αν δεν κάνω λάθος (δεν είμαι ειδικός) μπορεί να θεωρηθεί διπλοθεσιτης. Τέλος εγώ αυτό που ήθελα να πω είναι καλό να ρωτήσει την τωρινή υπηρεσία του και την 1 η 2 βαθμια. Συγνώμη για τα συντακτικά αλλά γράφω από Κιν.
Μην μπερδεύετε τις έννοιες. Οι αναπληρωτές είτε πλήρους είτε μειωμένου ωραρίου δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι, δεν έχουν το καθεστώς του δημοσίου υπαλλήλου δηλαδή αλλά δουλεύουν με σύμβαση συγκεκριμένης διάρκειας για το δημόσιο. Τελειώνοντας η σύμβαση τελειώνει και η σχέση τους με τον εργοδότη (δημόσιο)
Ναι, θα μπορέσεις. Όσοι έχουν εργασία πλήρους απασχόλησης μπορούν να διδάξουν ως ωρομίσθιοι και ΑΜΩ.Δεν μπορούν παράλληλα με εργασία πλήρους απασχόλησης, να είναι αναπληρωτές πλήρους ωραρίου (ΑΠΩ).
Γνωρίζετε αν είναι ορισμένου χρόνου η σύμβαση και είναι σύμβαση έργου σε ΝΠΙΔ, αν υπάρχει θέμα;Ευχαριστώ
Η παράγραφος που παρέθεσα αναφέρει ότι άσχετα με τη φύση της σχέσεως που τους συνδέει με το κρατικό ΝΠΙΔ, οι υπάλληλοι δεν μπορούν να απασχοληθούν στη δημόσια εκπαίδευση με πλήρες ωράριο.Άρα δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι ΙΔΟΧ με σύμβαση έργου σε Κρατικό ΝΠΙΔ. Εφαρμόζεται και σε αυτόν ομοίως.
Οι υπάλληλοι που απασχολούνται στο Δημόσιο και τα Κρατικά Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου και ΙδιωτικούΔικαίου με πλήρες ωράριο εργασίας (και άσχετα από τη φύση της σχέσεως που τους συνδέει με το Δημόσιο ή τονομικό πρόσωπο) δεν μπορούν να απασχοληθούν/αναλάβουν υπηρεσία στη δημόσια εκπ/ση με πλήρες ωράριο(άρθρο 1, παρ. 1 του ν. 1256/1982, άρθρο 35 του ν. 3528/2007 και Γνωμοδότηση ΝΣΚ 251/2007). ΙΔΟΧ με πλήρες ωράριο δεν μπορεί να απασχοληθεί στη δημόσια εκπαίδευση με πλήρες ωράριο. ΙΔΟΧ με μειωμένο ωράριο όμως μπορεί να απασχοληθεί στη δημόσια εκπαίδευση με πλήρες ωράριο. Σωστά;
Καλημέρα! Έχει κανείς το τηλ του τμήματος του υπουργείου που μπορούν να μας ενημερωσουν για το ποτε θα εκδοθεί το ΦΕΚ;Στα τηλ του υπουργείου δεν βλέπω κάτι σχετικό που να με παραπεμπει σε αυτή τη διαδικασία μόνο το νομικό τμήμα ίσως.
Ρωτάω γιατί η σύμβαση ανάθεσης έργου δεν έχει ωράριο. Εγώ κάνω μεταδιδακτορική έρευνα με σύμβαση ανάθεσης έργου χωρίς πουθενά να λέει ωράριο εργασίας κλπ. Μόνο τις αποδοχές για.το συνολικό διάστημα εργασίας, και επίσης σε αυτές τις συμβάσεις δεν πληρώνεσαι με τον μήνα αλλά με το έργο που βγάζεις. Εδώ τι γίνεται;