0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ελπίζω να εκδοθεί σήμερα. Το έχω διαβάσει αυτό μέχρι την Τετάρτη... Το τηλ από το εθνικό τυπογραφείο είναι γνωστό σε ευχαριστώ.
Ο προγραμματισμος του Υπουργειου ειναι να εκδοθει σημερα το ΦΕΚ, το αργοτερο αν κατι παει στραβα την Τριτη. Ενημερωση απο ΔΔΕ.
Συνάδελφοι έχω νέα απο την πηγή μου για τις ορκομωσίες. Θα βγεί ανακοίνωση πιθανότατα και μέσα στη μέρα. Οι ορκομωσίες θα είναι σίγουρα δια ζώσης (υπάρχει κάποιο κόλλημα στο να γίνουν διαδυκτιακά). θα υπάρχει μέσα ειδική ρυθμιση μόνο για πυροπληκτους που διορίστηκαν.
Και σε μένα σήμερα μου είπαν. όσο για τις διδε θα βγάλουν άμεσα προγραμμα για τις ορκομωσίες είτε αλφαβητικά είτε κατά ειδικότητα ανα ημέρα με κάποια πρόβλεψη για όσους δεν μπορούν να ορκιστουν την αυτή μέρα για μια από τις επόμενες. Σίγουρα όμως μου είπαν για αποφυγή συνωστισμού θα συμβεί κάτι τέτοιο..
και αν εγώ θέλω να πληρώνομαι από τις 16/8;
Δια ζώσης στην ΔΔΕ που προσλαμβανόμαστε ή στις «κατά τόπους» (περιοχές κατοικίας ή κατάθεσης της αίτησης μας το 2020) ΔΔΕ; Γιατί δια ζώσης είναι και τα δύο αλλά έχουν μια αξιοσέβαστη διαφορά στο πορτοφόλι των περισσότερων...ΥΓ: Victor "δράττομαι της ευκαιρίας" να σε ευχαριστήσω και εγώ για όλη την προσφορά σου. Thnx.
Θα πληρωθουν όλοι από την πρωτη ημερα που δίνεται στο χρονοδιάγραμμα. Αυτό λέει θα το τακτοποιήσει η διδε. Τουλάχιστον αυτό μου απάντησε η διδε στο ερώτημα σου.
Λοιπόν ξαναπήρα τηλ και από ότι έμαθα μέχρι αυτή τη στιγμή ο προγραμματισμός είναι, εκτός των πυρόληκτων, όλοι να ορκιστούν στις διευθύνσεις που διορίστηκαν.
@Victor123, ισχύει αυτό που έχουν πει για ορκομωσία από 16-20 Αυγούστου; Η μιλάμε για πιο άμεσα, από αυτή την εβδομάδα;