0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο καθένας ας κάνει οτι νομίζει καλύτερο.
Εγώ έρχομαι από Σαντορίνη. Αυριο 7.30 θα είμαι στη δευτεροβάθμια. Το ΦΕΚ λέει από την έκδοση του.
Ξαναλέω. Δεν σημαίνει ότι είναι απο 11. Πιστεύω θα βγεί οτι όπως είχε γίνει με τις προσκλήσεις δήλωσης περιοχών που βγήκε το ΦΕΚ έλεγε 5 μέρες και μετά με εγκύκλιο καθόριζε απο πότε μέχρι πότε ήταν οι δηλώσεις το ίδιο θα γίνει και τώρα. Θα βγάλει ανακοίνωση το Υπουργείο που θα λέει τι θα γίνει και ποιές ημερομηνίες. Φυσικά το τι να κάνεις εσύ το ξέρεις καλύτερα.
Οταν το ΦΕΚ λέει αυτό το να γίνει διευκρίνηση με άλλες ημερομηνίες είναι απαράδεκτο. Δεν βρίσκουμε εισητηρια οπότε θέλουν. Όλη μέρα περιμενουμε αυτό το ΦΕΚ
Σχεδόν παντα ρε παιδια, δε βγαίνει εγκυκλιοσ που ρυθμίζει λεπτομέρειες, μετά το ΦΕΚ? Διαδικαστικες λεπτομέρειες δλδ. Λάθος κάνω?
SantaZ έχει και τα θετικά του ότι κινείσαι άμεσα. Δεν θα αγχωθεις σε περίπτωση που είναι τόσο παραλογοι, ώστε να ζητήσουν τόσο άμεση μετακίνηση. Για να δουμε παιδια..
Αρχικά δεν ζήτησα σε κάποιον να μου πει τι θα κάνω. Όπως όλοι σχολίασα ότι ότι διευκρινιστική και να υπάρχει από τη στιγμή πιυ το ΦΕΚ βγήκε βράδυ και λέει 5 μέρες από τη μέρα έκδοσης καθεις το μεταφράζει όπως θέλει. Αντιλαμβανομαι τι γράφεις και όντως το έχω ξαναδεί. Θα παμε αυριο πρωι και να δουμε τι θα μας κάνουν...
όσοι πάτε αύριο σε Δδε πείτε το όνομα victor123 και δεν θα έχετε πρόβλημα