0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
https://www.especial.gr/wp-content/uploads/2022/01/anaklisi-diorismou-monimwn-ekpaideftikwn.pdf Με την υπό στοιχεία 169863/Ε1/27-12-2021 απόφαση της Προϊσταμένης της Γενικής ΔιεύθυνσηςΕκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που εκδόθηκε σύμφωνα μετις διατάξεις των άρθρων 17 και 20 παρ. 1 του ν. 3528/2007 (Α΄ 26), του άρθρου 109 του ν. 4622/2019 (Α΄133), όπως ισχύουν, και λαμβάνοντας υπόψη την ενημέρωση της Υπηρεσίας μας, από τις οικείεςΔιευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, περί μη ανάληψης υπηρεσίας των διοριζομένων,ανακαλούνται
Καλημέρα Εγώ ειμαι μαθηματικός κάνω μεταπτυχιακό στα οικονομικά και ξεκίνησα στο σεμινάριο ειδικης από εκεί και πέρα εγώ αγγλικά και υπολογιστές . Ωστόσο έχω πιθανότητες πιστεύετε για αναπληρωτρια? Δεν προλαβαίνω να κάνω φέτος αίτηση λογικά με την επόμενη. Έχω ελπίδες με τους επικουρικους μόνο?
Αν κάποιος που είναι στους πίνακες κάνει ένα εγκεκριμένο σεμινάριο, τα μόρια προστίθενται σε όσα έχει στους ήδη υπάρχοντες πίνακες που ισχύουν μέχρι 31/8/2023;
Όχι. Οι πίνακες είναι κλειδωμένοι.
Ωραία και και κάτι άλλο, τα σεμινάρια έχουν πλαφόν στην μοριοδότηση;Δηλαδή π.χ. αν πάρει κάποιος Σχολική Ψυχολογία και Σεξουαλική Αγωγή στην Εκπαίδευση, θα συνυπολογιστούν προκύπτοντας 4 μόρια;