0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δύσκολο να καταλάβεις τι θα γίνει ειδικά την πρώτη χρονιά! Θα φύγουν αρκετοί με υψηλή προϋπηρεσία που θα γίνουν μόνιμοι στην ειδική! Πόσοι έχουν μεταπτυχιακό διδακτορικό κλπ είναι δύσκολο να το προβλεψει κάποιος!Το σημαντικό είναι πόσους θα πάρει από κάθε κλάδο!
Καλησπέρα σας,Μιας και δεν έχω κάποιον μαθηματικό στους κύκλους μου για να με κατατοπίσει, πήρα το θάρρος να ρωτήσω εδώ μιας και δεν είναι εντελώς εκτός θέματος.Θα ήθελα να γνωρίζω εάν υπάρχουν πιθανότητες να διοριστώ (ως αναπληρωτής εννοείται) το ερχόμενο έτος. Δυστυχώς έχω πολλά πράγματα που δεν είναι υπέρ μου: τελειώνω τη στρατιωτική μου θητεία τον Ιούνιο (μπήκα φέτος και όχι νωρίτερα επειδή είχα ακούσει ότι με υπεύθυνη δήλωση μπορείς να δηλώσεις ότι έχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις, κάτι που εν τέλει δεν ισχύει), τελειώνω το μεταπτυχιακό το καλοκαίρι, μία δεύτερη ξένη γλώσσα που έχω (Κινέζικα) είναι σε επίπεδο
Σήμερα έβλεπα τους προσωρινούς πινακες της Ειδικής η βάση διορισμού ήταν γύρω στα 82 μόρια, στην Γενική ποια νομίζετε ότι θα είναι η βάση;